G.I. Joe: Змийски очи
Isle of Dogs

Островът на кучетата (2018)

7.9145 610 votes
Актьори
Bryan Cranston, Edward Norton, Koyu Rankin
Режисьор
Wes Anderson
Сценарист
Roman Coppola, Wes Anderson
Снимки
UK
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
Държава
Германия, САЩ
Продължителност
1 ч 41 мин
Трейлър на Островът на кучетата (2018)
1 377
Абонирай се за YouTube канала ни
Япония 20 години в бъдеще, кметът на град Мегасаки издава указ всички кучета да се преместят в отдалечен остров, защото някои от тях са заразени с опасен вирус. 12-годишният Атари Кобаяши не е съгласен с това и потегля към острова да намери любимото си куче.

Isle of Dogs (2018)

В близко бъдеще населението на кучетата в Япония става прекалено голямо. Когато така нареченият кучешки грип избухва и хората се притесняват за здравето си, кметът на Мегасаки е паникьосан.  Решава да евакуира всички кучета и да ги депонира на остров, разположен в покрайнините. Те са отведени до отдалечения остров, който е сметище. Разбира се, това няма да се хареса на всички и 5 тях, които са горди на породата си – хрътка, решават, че трябва да намерят по-добро място защото да живеят и да се хранят на боклука е под тяхното достойнство. Те потеглят в търсене на нов дом, а в същото време, дванайсетгодишният Атари Кобаяши иска да намери своя домашен любимец. За него това ще бъде пътешествие изпълнено с опасности, защото трябва да открадне самолет, с който по-въздух да достигне острова, а все пак това е замърсен карантинен остров и всички са изложени на опасния вирус. За щастие той попада на петте хрътки и тяхната подкрепа. Те решават да променят мисията си и да помогнат на момчето в търсене на любимото си четириного.

С участието на

  • Scarlett Johansson
    Scarlett Johansson
    Скарлет Йохансон
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички