Годзила и Конг: Нова империя

Непобедим Сезон 2 (2023)

Invincible
8.7191 хил. гласа
Сезон 2
8 епизода
Актьори
Steven Yeun, Sandra Oh, J.K. Simmons
Сценаристи
Robert Kirkman, Ryan Ottley
Жанр
Анимация, Екшън, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Непобедим Сезон 2 (2023)
173
Абонирай се за YouTube канала ни
Във втория сезон Марк ще се сблъска с луд учен, който може да отваря врати към други измерения иска да унищожи Земята.

Нолан Грейсън, известен като Омни-Мен е дошъл на Земята от планетата Вилтрум преди десетилетия. За разлика от вилтрумите, той не иска да я превзема, а по-скоро да я защити. Вече е изминал месец, откакто сина му Марк е научил истината за намеренията на баща си и е водил кървава битка с него. Той не може да говори с майка си, която трябва да се примири с предателството. Марк иска да даде всичките си сили в това да се превърне супергерой, но и с нетърпение очаква да прекара свободното си време с приятелката си Амбър.

Като изгряващ супергерой Непобедим, той започва да осъзнава, че светът на супергероите може да се характеризира със самота и мрак. Колкото и са е силен, да надделее над злодеите, битката с тях не е като разходка в парка. Колкото по-дълбоко навлиза в света на борбата с престъпността, толкова повече в него се появява страх, че ще заприлича на баща и като световноизвестния супергерой Омни-Мен трябва да се бори със собствените си демони.

Междувременно нова опасност надвисва над младия Непобедим и хората около него. Ученият Ангстром има устройство, с което може да отваря портали към алтернативни реалности. В някои от тях обаче Марк се присъединява към баща си, за да превземе планетата на хората. С помощта на устройството Ангстром иска да включи спомените и уменията на всички свои варианти от различните паралелни светове, за да създаде технология, с която да направи планетата Земя, такава, каквато на него му харесва. Но Непобедимият иска да осуетява този план, което води до ужасен инцидент, в резултат на който Ангстром става изпълнен с жажда за отмъщение.

С участието на

 • J.K. Simmons
  J.K. Simmons
  Джей Кей Симънс

Сезони

 1. Непобедим (2021)
  Непобедим (2021)
 2. Непобедим Сезон 2 (2023)
  Непобедим Сезон 2 (2023)