Повелителят на дракони
Invincible

Непобедим (2021)

8.837 410 votes
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Steven Yeun, Sandra Oh, J.K. Simmons
Сценарист
Robert Kirkman
Жанр
Анимация, Екшън, Приключенски
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Непобедим (2021)
40
Абонирай се за YouTube канала ни
Марк е млад супергерой, наследил силите на баща си, който е изправен пред трудното лавиране между отговорностите и публичността.

Марк Грейсън е напълно нормално момче с една голяма разлика от останалите на неговата възраст: баща му Omni-Man е най-силният и известен супергерой в света. Той е дошъл от планетата Вилтрум преди няколко десетилетия. Тук се бори със супер злодеи и крие своята тайна под името Nolan Grayson, за да води нормален живот като любящ съпруг и баща. Но Omni-Man не е единствения по рода си, а има и други, които се обединяват, за да защитават земята от опасности.

Обикновения живот на Марк свършва, когато навършва 17 години, защото суперсилите на баща му най-накрая започват да се проявяват и в него. Сред някои от уменията му са летене, неуязвимост и свръхчовешка сила. Като супергерой с името Непобедим, Марк иска да изпълни дълга си и започва обучението си под ръководството на баща си. Скоро обаче разбира, че баща му е скрил от него няколко важни детайли. Но борбата с лошите момчета и публичното му излагане също имат своите недостатъци.

Филма е базиран на комикса Invincible, който стартира през 2004 г. и завърши през 2018 г. Amazon поръча анимационния сериал през юни 2018 г. с първи сезон от 8 епизода. Той стартира 26 март 2021 г. в Amazon Prime Video, където беше публикуван всеки петък, започвайки с първите три епизода, до 30 април 2021 г.

Актьорски състав

  • J.K. Simmons
    J.K. Simmons
    Джей Кей Симънс
  • Lauren Cohan
    Lauren Cohan
    Лорън Кохан
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички