Круд 2: Нова епоха
Hotel Transylvania: Transformania

Хотел Трансилвания 4: Трансформания (2021)

Актьори
Brian Hull, Selena Gomez, Andy Samberg
Режисьор
Jennifer Kluska, Derek Drymon
Сценарист
Nunzio Randazzo, Amos Vernon
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Хотел Трансилвания 4: Трансформания (2021)
3 197
Абонирай се за YouTube канала ни
Джонатан използва опасно изобретените, за да се превърне в чудовище, но след едно малко невнимание, всички жители на хотела се превръщат в хора.

Джонатан е недоволен от факта, че е единственият човек в семейството на чудовища. За да се впиши в семейната идилия, той прибягва до загадъчното изобретение на Ван Хелсинг лъчът на чудовищата, който може да трансформира хората в чудовища и обратно. Развълнуван от всичките си трансформации, той продължава да експериментира забравяйки, че изобретението крие и своите рискови: то все още има някои неизправности, поради които вампира Драк и всичките му чудовищни приятели в хотела са се превърнали в хора, а единствения човек Джонатан е чудовище. Дракула вече е лишен от силите си и е разочарован от факта, че не може да се превръща в прилеп и да лети. Джонатан харесва новата си форма и не иска повече да бъде човек. Жителите на хотела не знаят какво означава да бъдеш човек и това е най-голямото предизвикателство, пред което са изправени, докато упорито търсят лек към връщане на първоначалния си вид.

Екипа, който създаде тази успешна продукция, застава отново на борда на продължението. Това е първият филм, в който Адам Сандлър няма да озвучава Дракула, което беше обявено през април 2021 г., няколко месеца преди премиерата в кината.

С участието на

 • Kathryn Hahn
  Kathryn Hahn
  Катрин Хан

Всички части

 1. Хотел Трансилвания 2 (2015)
  Хотел Трансилвания 2 (2015)
 2. Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция (2018)
  Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция (2018)
 3. Хотел Трансилвания 4: Трансформания (2021)
  Хотел Трансилвания 4: Трансформания (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички