Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Hijack / Отвличане във въздуха (2023)

Hijack
7.471 хил. гласа
Сезон 1
7 епизода
Актьори
Idris Elba, Max Beesley, Neil Maskell
Режисьор
Jim Field Smith
Снимки
Aylesbury, Buckinghamshire, England, UK
Жанр
Драма, Трилър
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Hijack / Отвличане във въздуха (2023)
1 022
Абонирай се за YouTube канала ни
Сам (Идрис Елба) е сред най-добрия в преговорите. Когато самолета, в който пътува, е отвлече, той трябва да използва своя талант.

Опитният бизнесмен Сам (Идрис Елба) е свикнал да договаря сложни бизнес сделки дори при неизпълними условия. Никога не е предполагал, че един ден уменията му за водене на преговори ще му трябват отвъд бизнеса в личния си живот при това в една коварна игра на живот и смърт.

Сам лети от Дубай до Лондон, а самолетът ще достигне дестинацията си за седем часа. Той обаче може никога да не се случи, защото самолетът е отвлечен, а пътниците на става стават заложници. Терористи прекъсват всички комуникационни връзки на самолета със света и поемат контрол над него. Самолета променя курса си и никой не може да предвиди какво са замислили престъпниците. Сам е принуден да изпълнява ролята на посредник, но дали ще може да промени фаталната съдба на пътниците? Междувременно на земята амбициозен експерт по тероризъм заедно със своя екип, предприемат операция за спасяване на пътниците.

Минисериалът се състои от 7 епизода, които проследяват 7 зловещи часа, изпълнени с надпревара, напрежение и неохотно търпение. Идеята на сериала е да се представи събитието в реално време, подобно на някои филми, които дори са снимани с телефон, за да се представят преживяването максимално реалистично.

С участието на

  • Idris Elba
    Idris Elba
    Идрис Елба