Честита нова смърт (2019)

6.247 250 votes
Актьори
Jessica Rothe, Phi Vu, Israel Broussard
Режисьор
Christopher Landon
Сценарист
Scott Lobdell, Christopher Landon
Снимки
New Orleans, USA, Louisiana
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ, Япония
Продължителност
1 ч 40 мин
Трейлър на Честита нова смърт (2019)
5 888
Абонирай се за YouTube канала ни
Младо момиче се намира мистериозно затворена в един необичаен ден, точно на рождения ѝ ден, в който тя винаги умира и се събужда отново. Тя е заключена във времевия цикъл с маскиран убиец, който винаги я убива. За да избяга от омагьосания ден, трябва да разбере кой е убиеца.

Продължение на Честита смърт 2017 отново от режисьора Кристофър Ландън.

Филма ще запази същия сюжет и актьори. Разказва се за студентка, която прекарва рождения си ден, уловена във времевия интервал от един ден, който винаги завършва с нейната смърт. Всяка сутрин, когато се събужда, е изправена пред абсурдния избор – дали да празнува рождения си ден или своята поредна смърт? Тя беше преследвана от убиец, от който нямаше начин да се измъкне. Когато най-накрая успя да разкрие убиеца, разруши времевия цикъл и проклятието бе развалено.

Сега изглежда, че опасността не е приключила, а Гелбман осъзнава, че умирането и съживяването, не е бил най-големия ѝ проблем. Този ден започва да се повтаря отново, но този път опасността не е само за нея, а и за всички, които си взаимодействат с това събитие. Терорът започва отново и този път не само тя е в капан, но и нейните приятели. Заедно с Райън и Картър тя отново ще се опита да прескочи смъртта. Изглежда че сега се е появил нов убиец, на който тя трябва да разкрие самоличността.

Всички части

  1. Честита смърт (2017)
    Честита смърт (2017)
  2. Честита нова смърт (2019)
    Честита нова смърт (2019)