Честита смърт (2017)

6.5106 390 votes
Актьори
Jessica Rothe, Ruby Modine, Israel Broussard
Режисьор
Christopher Landon
Сценарист
Scott Lobdell
Снимки
New Orleans, USA, Louisiana
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 36 мин
Бюджет
5,000,000
Трейлър на Честита смърт (2017)
7 552
Абонирай се за YouTube канала ни
Млада студентка има рожден ден, с тази разлика, че точно в този специален ден тя няма причина за радост, защото маскиран човек се появява и я убива. След смъртта ѝ тя се събужда отново, като че ли нищо не се е случило. Деня минава по същия начин, тя отново пада в капана на убиеца и следва смърт и раждане отново и отново.

Happy Death Day (2017)

Колежанката Tree е затворена в един омагьосан болезнен ден, който се повтаря отново и отново. Около нея има много въпроси: защо това се случва точно на рождения ѝ ден, защо всеки път той завършва с човек с маска, който я убива.

Всичко започва така: тя се събужда от мобилния си телефон в неизвестна студентска стая, до непознат човек, за който не може да си спомни. Тя напуска колежа и отива при най-добрата си приятелка. Вечерта се присъединява на партито, където маскиран ловец е най-големия ѝ страх и ето, че най-накрая той я намушква с нож. И най-лошото: това е нейния рожден ден. Така, този честит рожден ден се повтаря непрекъснато и завършва с убиеца, който винаги я очаква. Без значение какво прави, каквито и методи да прилага, нищо не може да се промени. В края на деня винаги е мъртва и се събужда отново с нов старт на мрачния ден. Тя отчаяно се опитваше да намери начин да избягат от убийство. Трябва да разкрие мистерията на собственото си убийство по-бързо, тъй като шансовете ѝ да разбере отговора са ограничени. 

Всички части

  1. Честита смърт (2017)
    Честита смърт (2017)
  2. Честита нова смърт (2019)
    Честита нова смърт (2019)