Убийците на цветната луна

Хелоуин (2018)

Halloween
6.5163 хил. гласа
Актьори
Jamie Lee Curtis, Andi Matichak, Judy Greer
Режисьор
David Gordon Green
Сценаристи
Debra Hill, John Carpenter
Снимки
Charleston, USA, South Carolina
Жанр
Трилър, Ужас
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 46 мин
Трейлър на Хелоуин (2018)
4 842
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Хелоуин (2018)
Психопатът Майкъл Майърс се връща отново на големия екран. Сенчестата фигура на ужаса, която през 1978 г. в малко американско предградие направи Хелоуин нощ на страх и ужас. Лори, която успя да избяга преди четири десетилетия, сега ще достигне до последните конфронтация с тази ужасяваща маскирана фигура.

След като преди 40 години предизвиква истинска кървава баня, Майкъл Майерс е настанен в психиатрична клиника. Тук убиецът е напълно изолиран от външния свят заедно с други изключително опасни затворници. Когато трябва да бъде преместен, транспортът за затворници претърпява инцидент, а убиецът се възползва от възможността да избяга. Желанието за убийство в Майкъл не е намаляло през годините в затвора и затова той се отправя към Хадънфийлд, за да сбъдне отново кошмарите на жителите на малкия град. Те трябва отново да се страхуват за живота си, след като маскираният психопат вече е тероризирал малкото американско градче с брутална поредица от убийства. Лори, която сега е майка на Карън и баба на Алисън някога се е спасила от убиеца и не е забравила съдбоносната среща, в която е оцеляла само тя. Ето защо през тези 40 години се подготвя за срещата с него и е готова да го повали. Лори дори си пожелава Майерс да избяга, за да може най-накрая да го убие.

Тази година на Хелуин сред хилядите маски, които ще видите, една от тях ще бъде истинска и това ще бъде маската, която ще видите за първи и последен път. Знаем, че мъртвите не разказват истории, никой не е оживял, след срещата с тази фатална фигура и няма кой да разкаже за нея. Носят се легенди за мълчалив мъж с маска, на която не се виждат очи, само тъмни празни отвори. Дали има очи, никой не знае. Тези което са ги виждали, със сигурност отдавна не са сред нас. Ако видите подобна фигура, просто бягайте! Не се опитвайте да го убиете – няма да успеете, това е невъзможно. Когато сложи маската, бъдете далеч от него. Той не е въоръжен, единствено носи нож, с който убива жертвите си. Няма защитна жилетка, нито шлем, нито броня, нито каквато и да е защита, защото такава не му трябва.

С участието на

 • Jamie Lee Curtis
  Jamie Lee Curtis
  Джейми Лий Къртис

Всички части

 1. Хелоуин (2018)
  Хелоуин (2018)
 2. Хелоуин убива (2021)
  Хелоуин убива (2021)
 3. Хелоуин: Краят (2022)
  Хелоуин: Краят (2022)