G.I. Joe: Змийски очи
Haunt

Свърталище (2019)

6.322 890 votes
Актьори
Katie Stevens, Lauryn Alisa McClain, Will Brittain
Режисьор
Bryan Woods, Scott Beck
Сценарист
Bryan Woods, Scott Beck
Снимки
Newport, Kentucky, USA
Жанр
Ужаси
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 32 мин
534
Група приятели посещават ново уникално забавление, за да преживят един незабравим Хелоуин. Нощта преминава фатално, а младежите не могат да осъзнаят, защо някои от ефектите изглеждат толкова реални? Това със сигурност е техният незабравим Хелоуин, но дали не и последен?
Група студенти в деня на Хелоуин случайно попадат на едно невероятно забавление, което ще реши скучната им вечер: къща обитавана от духове. Да намерят нещо подобно точно на този ден, звучи като покана. В очакване и ентусиазъм да преживеят поредица от страховити ужаси, те решават да опипат. Преди да влязат, на входа всеки трябва да предаде телефона си и забавлението може да започне. Първите “зловещи” атракции никак не впечатляват младежите, но с потапяне все по-дълбоко, сцените не изглеждат като театър или светлинни ефекти. Възможно ли е това да е горчивата истина, която стои маскирана зад първоначалните аматьорски ефекти? Колкото по-дълбоко влизат в къщата, забелязват че това не е актьорска игра, а като че ли последните моменти от живота на предишните посетители. Докато си задават въпроса, дали това ще се случи и с нас, отговорът не закъснява и идва по възможно най-лошия начин. Надявайки се в даден момент да намерят изход, нямат друг избор, освен да се включат в убийствения експеримент. Но колко от тях могат да избягат от смъртоносните стаи?
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички