Дедпул и Върколака

Гренландия: Последно убежище (2020)

Greenland
6.4130 хил. гласа
Актьори
Gerard Butler, Roger Dale Floyd, Morena Baccarin
Режисьор
Ric Roman Waugh
Сценарист
Chris Sparling
Снимки
Atlanta, Georgia USA
Жанр
Екшън, Трилър
Година
Премиера в България
Държави
Англия, САЩ
Продължителност
1 ч 59 мин
Трейлър на Гренландия: Последно убежище (2020)
7 440
Абонирай се за YouTube канала ни
Метеорит от космоса е на път да се сблъска със Земята. Разпаднал се на милиони парчета, последиците от всяко едно биха могли да бъдат унищожителни. Скоро ще настъпи най-лошият метеоритен дъжд за човечество. Младо семейство предприема опасно пътуване, в края на което ще достигнат сигурно убежище.

Семейство се бори за оцеляването си, когато настъпва едно от най-голямото космическо събитие на всички времена: огромен метеорит се насочва към Земята. Той има толкова голям размер, че може да унищожи голяма част от живота на планетата. Въпреки че гигантското тяло от космоса се разпада на по-малки части, те продължават да бъдат също толкова опасни. Те падат по цялото земно кълбо, предизвиквайки глобален катаклизъм. Дори и най-малките фрагменти паднали на земята, могат да бъдат унищожителни.

В разгара на хаоса Джон се опитва по някакъв начин да отведе съпругата и детето си на сигурно място. Те предприемат опасно пътуване с надеждата да достигнат предполагаем бункер в Гренландия, който е единствения им шанс за оцеляване. Но същото трябва да направят и милиони други, което непременно нажежава суматохата по улиците. Ужасяващите новини за градове по целия свят, които са се изравнили със земята, предизвикват паника и хаос. Тези, които искат да оцелеят, трябва да направят отчаян опит за ползване на последните възможни самолетни полети, с които ще достигнат до възможното убежище. Те имат само 48 часа преди светът, за който знаят, да бъде унищожен завинаги.

В паниката си, човечеството показва своята морално най-лоша страна. Но и в разгара на глобалния апокалипсис се създават и неочаквани герои.