Черната вдовица

Гренландия: последно убежище (2020)

6.52 200 votes
Актьори
Gerard Butler, Roger Dale Floyd, Morena Baccarin
Режисьор
Ric Roman Waugh
Сценарист
Chris Sparling
Снимки
Atlanta, Georgia USA
Жанр
Екшън, Трилъри
Година
2020
Премиера в България
Държава
Англия, САЩ
Продължителност
1 ч 59 мин
Трейлър на Гренландия: последно убежище (2020)
1 485
Абонирай се за YouTube канала ни
Метеорит от космоса е на път да се сблъска със Земята. Разпаднал се на милиони парчета, всяко от които би могло на нанесе унищожителни последици, скоро ще настъпи най-лошия за човечество метеоритен дъжд. Младо семейство трябва да достигне бункер, за да оцелее.
Семейство се бори за оцеляването си, когато настъпва едно от най-голямото космическо събитие на всички времена: съвкупност от метеорити са се насочили към Земята. Те падат по цялото земно кълбо, предизвиквайки глобален катаклизъм. Дори и най-малките фрагменти паднали на земята, могат да бъдат унищожителни. Семейството трябва да достигне предполагаем бункер в Гренландия, който е единствения им шанс за оцеляване. Но същото трябва да направят много други, което непременно нажежава суматохата по улиците. Ужасяващите новини за градове по целия свят, които са се изравнили със земята, предизвикват паника и хаос. Тези, които искат да оцелеят, трябва да направят отчаян опит до последните възможни самолетни полети, с които ще достигнат до възможното убежище. Те имат само 48 часа преди светът, за който знаят, да бъде унищожен завинаги.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички