Дедпул и Върколака

Плячка (2019)

Crawl
6.193 хил. гласа
Актьори
Kaya Scodelario, Morfydd Clark, Barry Pepper
Режисьор
Alexandre Aja
Сценаристи
Shawn Rasmussen, Michael Rasmussen
Снимки
Serbia, Belgrade
Жанр
Ужас
Година
Премиера
Държави
САЩ, Сърбия, Канада
Продължителност
1 ч 27 мин
Бюджет
17,000,000
Трейлър на Плячка (2019)
3 971
Абонирай се за YouTube канала ни
Силна буря удря крайбрежието на Флорида и принуждава жителите да се евакуират. Съобщено е предупреждение за урагана от категория пет. В капана на стихията са Хейли и нейния баща, за които остава все по-малко време да избягат. Скоро ще разберат, че има много по-голяма опасност, която дебне под водата - алигатори.

Във Флорида е прогнозиран ураган от категория 5. Единствения начин жителите да останат живи, е да напуснат щата. Тези, които не успеят навреме да се евакуират, ще трябва сами да се борят за живота си. Състезателната плувкиня Хейли е една от малкото, които все още не са напуснали дома, а стихията е съвсем близо. Тя преди време се отчужди от баща си Дейв, но сега поради бедствието решава да го посети, за да види дали е добре. Тя все още не знае, че всеки който е в града, е в сериозна опасност: градът е под вода. Нейния баща е тежко ранен, а без него тя никъде не тръгва. Докато стихията се разразява, на тях им остава все по-малко време да избягат. Но скоро ще осъзнаят, че има много по-голяма опасност, защото в града има огромни алигатори!

Пътищата са се превърнали в рели от проливния дъжд, а нивото на водата в къщата непрекъснато се увеличава. Урагана напълно е променил климата на “слънчевия щат”, а страховитите същества с размер шест метра започват да превръщат къщата на младата жена в свой нов дом. Колкото повече се бавят, се превръщат в все по-лесни жертви за огромните земноводни. Докато плуването за човек не е толкова лесно, то точно обратно е за алигаторите. Ще имат ли шанс срещу надмощието на животните?