Дедпул и Върколака

Рицарите на Готъм (2023)

Gotham Knights
5.37.4 хил. гласа
Сезон 1
13 епизода
Актьори
Oscar Morgan, Fallon Smythe, Navia Ziraili Robinson
Сценаристи
Natalie Abrams, Chad Fiveash
Снимки
Toronto, Ontario, Canada
Жанр
Драма, Екшън, Криминален
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Рицарите на Готъм (2023)
536
Абонирай се за YouTube канала ни
След като Батман е убит, доказателствата сочат, че извършителя е неговия син. Разбира се, че той е натопен и трябва да разследва случая.

Батман е убит. Без Тъмния рицар Готъм Сити е заплашен от насилие и престъпност. Но кой е отговорен за това? Това искат да разбере харизматичният окръжен прокурор Харви и полицейското управление на Готън Сити. Бързо се появяват няколко главни заподозрени.

Докато Готъм скърби за загубата на Тъмния рицар, новината достига до Търнър, който е осиновен от Брус. Доказателствата сочат, че имено той, заедно с няколко престъпници и други врагове на Батман, са извършили убийството. Търнър обаче знае, че е невинен. И затова обединява сили с останалите обвиняеми, за да открие кой ги е натопил за убийството на Батман.

Оказва се, че са част от по-голяма конспирация. Бягайки от закона, рицарите на Готъм се обединяват, за да изчистят имената си и да спасят град Готъм от разруха. Защото те са следващото поколение защитници на града.

През декември 2021 г. беше обявено, че телевизионния оператор The CW ще създаден друг сериал на DC, наречен Рицарите на Готъм.

През октомври 2022 г. излиза видеоигра, озаглавена Gotham Knights, която също акцентира върху времето след смъртта на Батман. Сериалът на DC обаче не е адаптация на играта и е разработен напълно независимо от нея.