Goosebumps: Призрачен Хелоуин (2018)

5.611 590 votes
Актьори
Wendi McLendon-Covey, Jeremy Ray Taylor, Madison Iseman
Режисьор
Ari Sandel
Сценарист
Rob Lieber
Снимки
Atlanta, USA, Georgia
Жанр
Комедия, Приключенски
Година
2018
Премиера
Държава
САЩ, Англия
Продължителност
90 мин.
Бъди в час с киното!
Абонирай се за YouТube канал ни
Трейлър на Goosebumps: Призрачен Хелоуин (2018)
1 / 5 - 1 vot
419
5
0
През нощта на Хелоуин две момчета намират магически ръкопис. Веднага щом го отварят от него излиза зла кукла, която заедно със съюзниците от чудовища, иска да трансформира веселия Хелоуин в апокалипсис!

Продължение на известния филм от 2015 г., който отново ще носи хаоса от чудовища и други ужас герои. Като шаблон за историите и героите, отново се използва световно успешната книга със същото заглавие.

С много трудности и усилия, автора на книги в сферата на ужас-фантастиката – Робърт Стайн, заедно с неговите приятели тийнейджърите, биха могли да изгонят чудовищата, които от книгите му са се превърнали в реалност. Но това беше само началото…

В малкия град Wardenclyffe двамата приятели Сонни и Сам, намират ръкопис в изоставена къща. Непубликуваната история е озаглавена “Страшен Хелоуин” и е написана от Робърт Стайн. Когато я отварят, момчетата по невнимание отново отприщват злото под формата на убийствената кукла “Слапи”. Той иска да доведе повече от своите колеги от света на ужасите в нашия свят. С помощта на други чудовища планира да предизвика Хелоуин Апокалипсис и да превземе света.

Двамата приятели, заедно със сестрата на Сонни – Сара, трябва да осуетят този порочен план.

Всички части

  1. Goosebumps: Страховити истории (2015)
    Goosebumps: Страховити истории (2015)
  2. Goosebumps: Призрачен Хелоуин (2018)
    Goosebumps: Призрачен Хелоуин (2018)