Goosebumps: Призрачен Хелоуин (2018)

5.93 880 votes
Актьори
Madison Iseman, Ken Jeong, Wendi McLendon-Covey
Режисьор
Ari Sandel
Сценарист
R.L. Stine, Rob Lieber
Снимки
Atlanta, USA, Georgia
Жанр
Комедия, Приключенски
Година
2018
Премиера
12 Октомври 2018
Държава
Australia, USA
Трейлър на Goosebumps: Призрачен Хелоуин (2018)
306
3
0
През нощта на Хелоуин две момчета намират магически ръкопис. Веднага щом го отварят от него излиза зла кукла, която заедно със съюзниците от чудовища, иска да трансформира веселия Хелоуин в апокалипсис!
Продължение на известния филм от 2015 г., който отново ще носи хаоса от чудовища и други ужас герои. Като шаблон за историите и героите, отново се използва световно успешната книга със същото заглавие.

С много трудности и усилия, автора на книги в сферата на ужас-фантастиката – Робърт Стайн, заедно с неговите приятели тийнейджърите, биха могли да изгонят чудовищата, които от книгите му са се превърнали в реалност. Но това беше само началото…

В малкия град Wardenclyffe двамата приятели Сонни и Сам, намират ръкопис в изоставена къща. Непубликуваната история е озаглавена “Страшен Хелоуин” и е написана от Робърт Стайн. Когато я отварят, момчетата по невнимание отново отприщват злото под формата на убийствената кукла “Слапи”. Той иска да доведе повече от своите колеги от света на ужасите в нашия свят. С помощта на други чудовища планира да предизвика Хелоуин Апокалипсис и да превземе света.

Двамата приятели, заедно със сестрата на Сонни – Сара, трябва да осуетят този порочен план.

Добави ревю

Всички части

  1. Goosebumps: Страховити истории (2015)
    Goosebumps: Страховити истории (2015)
  2. Goosebumps: Призрачен Хелоуин (2018)
    Goosebumps: Призрачен Хелоуин (2018)