Диада

Съдбата: Сагата Уинкс Сезон 2 (2022)

Fate: The Winx Saga
6.854 хил. гласа
Сезон 2
8 епизода
Актьори
Abigail Cowen, Precious Mustapha, Hannah van der Westhuysen
Сценарист
Brian Young
Снимки
Kilruddery House, County Wicklow, Ireland
Жанр
Драма, Екшън, Приключенски
Година
Премиера
Държави
Италия, Англия
7 648
Абонирай се за YouTube канала ни
Във втория сезон Блумот и приятелите ѝ са изправени през нова опасност: феите в училището Алфеа една по една започват да изчезват.

В края на първи сезон събитията в магическото училище Алфеа се изострят. По време на нападението Блумот отприщва истинската си огнена сила: легендарната сила на Драконовия пламък. Тя вече е приключила с проблемите около необуздана си сила. Сега иска да разбере повече за произхода на спящите в нея сили, които и другите също търсят.

След като директорката Фара изчезва безследно, училището е поето от Розалинд. На нейна страна е бащата на Скай – Андреас, който е смятан за мъртъв и който сега обучава специалистите, както и кралица Луна.

Сега започва новата учебна година в Алфеа и много неща са се променили. Докато Розалинд изпълнява задълженията си на директорка с войнствен авторитет, учениците се сблъскват с нова магия, нови съученици и неочаквани чувства. Към обкръжението на Блум се присъединява новата ученичка Флора.

Скоро обаче приятелите феи откриват нова опасност в училищните стени на Алфеа – през нощта все повече млади феи започват да изчезват безследно. Блум и компания трябва да спрат тази опасност. В противен случай това може да доведе до катастрофа за целия магически свят.

Сезони

  1. Съдбата: Сагата Уинкс (2021)
    Съдбата: Сагата Уинкс (2021)
  2. Съдбата: Сагата Уинкс Сезон 2 (2022)
    Съдбата: Сагата Уинкс Сезон 2 (2022)