Том и Джери
Emily in Paris

Емили в Париж (2020) Сезон 1

7.145 870 votes
Актьори
Lily Collins, Ashley Park, Philippine Leroy-Beaulieu
Сценарист
Darren Star
Снимки
Paris, France
Жанр
Драма, Комедия
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Емили в Париж (2020) Сезон 1
64
Абонирай се за YouTube канала ни
Младата американка Емили започва нова работа в Париж в сферата на дигиталния маркетинг. В красивия град тя трябва да събере под един покрив работата и романтиката.

Емили е успешен маркетинг директор в Чикаго. Когато работодателят ѝ купува голяма маркетингова компания във Франция, тя изненадващо получава мечтаната работа в Париж. Там тя трябва да помогне на френските си колеги да разработят нова стратегия за социалните медии и да променят напълно съществуващия дигитален маркетинг.

Френските ѝ колеги не са особено ентусиазирани от това, а Емили трябва да ги убеди в своите идеи и умения, като преодолее езиковата бариера. За да спечели доверието на колегите си и да създаде нови приятели, тя се впуска във вълнуващи приключения в Париж. Но наред с работа в красивия град се заформя и неочаквана романтика.

Поредицата за героинята Емили е замислена от Дарън Стар, създателят на сериалите Бевърли Хилс 90210 и Сексът и градът. Първоначално сериалът беше поръчан от Paramount Network през септември 2018 г.  като компанията искаше 10 епизода. Снимките започнаха през август 2019 г. в и около Париж. За продукцията отговарят компаниите Jax Media и MTV Studios. Поради промени в Paramount те се оказаха от сериала и през юли 2020 г. бе съобщено, че Netflix са поели правата за неговото излъчване.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички