Круд 2: Нова епоха
Don't Breathe 2

Не дишай 2 (2021)

Актьори
Stephen Lang, Rocci Williams, Bobby Schofield
Режисьор
Rodo Sayagues
Сценарист
Rodo Sayagues, Fede Alvarez
Снимки
Belgrade, Serbia
Жанр
Криминален, Трилъри, Ужаси
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ, Сърбия
Продължителност
1 ч 30 мин
Трейлър на Не дишай 2 (2021)
341
Абонирай се за YouTube канала ни
Слепият мъж и изкусен боец Норман ще напусне своят дом и ще се сражава в открити води с престъпна банда, която е отвлякла 11-годишното момиче, за което се грижи. Поради липсата на зрение много хора в миналото са го подценявали и всички те са загинали.

Продължава историята около слепия, но в никакъв случай не и безобиден мизантроп, за който се твърди, че крие скъпоценности в дома си. В предната част група нищо неподозиращи младежи направиха наивен опит, да ограбят слепия мъж, който се оказа изкусен боец с невероятен и ги превърна от хищници в плячка.

Години след нападението в къщата му слепият Норман отново води спокоен живот. Той се крие от осем години и води усамотен живот, изолиран в соята хижа далеч от цивилизацията. Тук се опитва да възстанови семейството, от което пиян шофьор някога го е лишил. Той се грижи за 11-годишното сираче Финикс. Едва ли някой, може да наруши спокойствието им, а тъмната страна на Норман, отдавна не се е проявявала.

Всичко това се променя и идилията им приключва внезапно, след като банда непознати преследват момичето и я отвличат. За да освободи протежето си, ветеранът е принуден да напусне своето убежище и да се сражава в непознати води, където ще разчита на своите инстинкти. Много хора в миналото са го подценявали заради липсата на зрение. Сега похитителите ще разберат по трудния начин, че са допуснали голяма грешка, като са се захванали с неправилния човек.

Като ужас изпълнен с напрежението Не дишай се превърна в хит през 2016 г. и още през същата година беше обявено, че ще има продължение. Филмът е заснет през лятото на 2020 г. в Белград, но имаше многократни закъснения поради пандемията на корона.

Всички части

  1. Не дишай (2016)
    Не дишай (2016)
  2. Не дишай 2 (2021)
    Не дишай 2 (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички