Не дишай / Don't Breathe (2016)

7.1170 140 votes
Актьори
Jane Levy, Dylan Minnette, Stephen Lang
Режисьор
Fede Alvarez
Сценарист
Rodo Sayagues, Fede Alvarez
Снимки
Stern Film Studio, Hungary, Pomáz
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2016
Премиера
26 Август 2016
Държава
USA
Продължителност
88 мин.
Трейлър на Не дишай / Don't Breathe (2016)
3.5 / 5 - 4 vots
2496
8
1
Присъединете се към YouTube канала ни
Трима тийнейджъри със склонност към кражба, планират последния преврат в къщата на един сляп човек, за който се твърди, че е натрупани милиони и си съхранява у дома си. Но след като той ги напада, те трябва да осъзнаят, че в този мъж се крие нещо ужасно и много зло.
Един сляп мъж, който се е оттеглил у дома си и не обича да общува с хората, изглежда че е перфектната жертва, която може да се ограби. Той живее сам, дори няма да разбере за идването на похитителите. Една малка група от криминални тийнейджъри, мисли по същия начин. Проникването в дома на слепия човек, ще е най-лесния и най-големият, и най-печелившата удар, защото мизантропа е скрил милиони у дома си. Но лесната плячка на тийнейджърите неочаквано се превърна в един много опасен въпрос, защото слепият се оказва отмъстителен и боец с богато въображение, което му помага срещу нашествениците. Минута, след минута, те все повече започват да се страхуват за живота си.
Предистория и информация

Режисьора Fede Alvarez, сценариста Rodo Sayagues и производители Sam Raimi и Rob Tapert, преди това са имали общ проект, който е придобил популярност във филмите на ужасите – Evil Dead.

Добави ревю