Студено отмъщение (2019)

6.252 740 votes
Актьори
Liam Neeson, Micheál Richardson, Laura Dern
Режисьор
Hans Petter Moland
Сценарист
Kim Fupz Aakeson, Frank Baldwin
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Драма, Екшън, Трилъри
Година
2019
Премиера в България
Държава
Англия, Норвегия, Канада, САЩ, Франция
Продължителност
1 ч 59 мин
Трейлър на Студено отмъщение (2019)
8 017
Абонирай се за YouTube канала ни
Нилс не може да се справи с факта, че синът му е починал от наркотици. Той се опитва да намери отговори, които го водят наркокартел, който току-що излиза от затвора. Сега е ред за отмъщение!

Римейк на норвежкия филм “По реда на изчезване”.

В Кехое, на покритата със сняг ски зона на Скалистите планини, термометър показва -10 градуса. За снегопочистващия шофьор Нелс Коксман това са перфектните условия. Той води скромен живот със семейството си, който се променя рязко, след получаване на съкрушителната новина, че синът му е мъртъв, а причината за това е свръх доза наркотици. Той не може да повярва на случилото се, защото това напълно променя представите му, дали въобще е познавал сина си. Нилс Когато започва сам да проучва загадъчния случай, той се променя от смърт в убийство.Истината е, че синът му се е забърква с шефа на наркотиците, с прякор Викинг и е убит по негова заповед.

Нелс иска да отмъсти и не вижда друг начин, освен да си уреди сметките с Викинг. Картелът подценява Нелс, а един по един гангстерите стават жертва на Нелс . Докато Нелс оставя кървава пътека от отмъщение, Викинг обвинява бившия си съперник “Бял бик”. Отсега нататък двата конкурентни картела се изправят един срещу друг в тежка война, а снежните склонове на планините скоро се превръщат в червени.

С участието на

  • Liam Neeson
    Liam Neeson
    Лиъм Нийсън