Аквамен 2 и изгубеното кралство

Bones and All (2022)

Bones and All
6.852 хил. гласа
Актьори
Timothée Chalamet, Mark Rylance, Taylor Russell
Режисьор
Luca Guadagnino
Сценаристи
Camille DeAngelis, David Kajganich
Снимки
Maysville, Kentucky, USA
Жанр
Драма, Ужас
Година
Премиера
Държави
Италия, САЩ
Продължителност
2 ч 11 мин
372
Двама самотници, отхвърлени от обществото поради своите странности, потеглят на пътуване, което няма да мине съвсем без кръв.

Съединените щати през 80-те години: когато 16-годишната Мерин среща аутсайдера Лий (Тимотей Шаламе), отхвърлен скитник, който живее в периферията на обществото, тя открива в него първата си голяма любов. Това не е случайност, защото младата жена има проблем, който я е довел до ръба на обществото: тя има канибалски наклонности, а Лий споделя тази необичайност с нея.

След като Мерин е изоставена от майка си, тя тръгва да търси непознатия си баща. Лий я придружава по време на това пътуване, което за момичето е едновременно търсене на себе си и навлизане в собственото си минало. Въпреки своите странности по време на това пътуване те се опитват да живеят като нормална двойка. Но това, което не знаят, е, че са следени през цялото време.

В продължение на много километри двамата намират път един към друг, но също така преминават през заобиколни пътища и задни врати в една не съвсем безкръвна одисея. Въпреки усилията им, всички пътища водят към ужасното им минало и към една крайна спирка, която ще определи дали любовта им може да надделее над различията им.