Капитан Марвел 2

Бари (2023) Сезон 4

Barry
8.4115 хил. гласа
Сезон 4
8 епизода
Актьори
Bill Hader, Sarah Goldberg, Stephen Root
Сценаристи
Alec Berg, Bill Hader
Снимки
Steve Allen Theater - 4773 Hollywood Blvd, Los Feliz, Los Angeles, USA
Жанр
Екшън, Комедия, Криминален
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Бари (2023) Сезон 4
145
Абонирай се за YouTube канала ни
В сезон 4 след дълги вътрешни борби и една глупава грешка Бари е попаднал в затвора, където или ще се промени или ще остане завинаги.

Сезон 1

Бившият морски пехотинец Бари се е преквалифицирал и сега е професионален убиец. Когато обаче трябва да убие актьор, всичко се оказва различно от очакваното. Случайно Бари взема уроци по актьорско майсторство и открива, че е талантлив. Убиецът бързо осъзнава, че би могъл да се възползва от това и играе заедно с него. Въпреки това той не изпуска от поглед задачите си. Когато се влюбва в актрисата Сали, животът му се преобръща. Бари започва да се замисля дали да не се откаже от бизнеса с убийствата?

Сезон 2

След като учителят по актьорско майсторство Джийн напуска, Бари иска да продължи и убеждава Сали са не се отказват. Докато Бари, който всъщност е професионален убиец в допълнение към актьорското си хоби, се опитва да печели пари с истинската си работа, Джийн се опитва да се справи с мъката си. С нова енергия и нов проект, той се обръща към своята група с призив да погледат миналото си и да намерят себе си. В професионален план Бари си навлича проблеми, след като елиминира едър мафиотски бос, а бившия му шеф иска да си върне най-добрия наемен убиец.

Сезон 3

Наемният убиец Бари не може да се отърси от насилственото си минало. Въпреки че някои от хората, които на няколко пъти са го тласкали по пътя на убийствата, вече са елиминирани, той не може да избяга от старото си аз. Като че ли излизането от този бизнес е невъзможен. Все пак той не иска много – да прилича на актьор и да бъде убедителен. За да направи последната стъпка, той трябва да потърси дълбоко в собствената си психика произхода на убиеца в себе си. Пътуване, което предприема с неохота.

Сезон 4

Колкото и да се опитва, Бари не може да излезе от подземния свят. Вероятно не защото това е почти невъзможно, а защото някаква сила в него го тласка към убийствата. Опитите му да се промени свършват с гръм и трясък, след като една поредна глупава грешка, го праща там, където най-малко е очаквал – затвора. Миналото му на безмилостен убиец е разкрито. Благодарение на приемния си баща Джийн е арестуван, а Джийн сега се смята за герой. А може би така и трябва. В затвора Бари прави последни опити да се промени, да докаже на света и на себе си, че може да бъде добър човек. В същото време приятелката му Сали се завръща в стария си дом в Мисури, където открива, че животът в Ел Ей не е бил чак толкова ужасен.

С участието на

  • Bill Hader
    Bill Hader
    Бил Хейдър