Кунг-фу панда 4

Аз съм ти, Адриана (2012)

I Am You
6.482 гласа
Актьори
Jeanette Spassova, Miliana Lenak, Irmena Chichikova
Режисьор
Petar Popzlatev
Сценаристи
Mirela Ivanova, Vladimir Ganev
Жанр
Драма
Година
2012
Премиера в България
Държава
Продължителност
1 ч 59 мин
Бюджет
€714,000
Трейлър на Аз съм ти, Адриана (2012)
1 044
Абонирай се за YouTube канала ни
Красивата Адриана изживява безгрижно младините си, с идеята да изпита колкото е възможно, повече удоволствие, без да мисли за последиците. Като възрастна жена изпитва угризения от някогашното си "аз". В този мрачен момент се появява нейна утеха, която не е съвсем случайна!
Филма е базиран едновременно на незавършения роман на Димитър Димов, известен като “Роман без заглавие” и романа “Адриана”, автора на който е дъщеря му.
Адриана е красива жена, принадлежаща на висшето общество. Тя води живот, изпълнен с изобилния от удобства, главната цел да който е да опита от всичко. Филма ни среща отново с нея след години, когато е възрастна жена, с голямо наследство от баща си. Чрез обява за работа, тя се запознава с младата Юра, която е наета от Адриана за компаньонка. Постепенно двете жени се сближават повече от предполагаемото и стават добри приятелки. Никой не е подозира, че тази среща не е съвсем случайна и е дълбоко свързана с миналото на Адриана. Освен че сега се чувства самотна, тя страда от чувство за вина. В младите си години, когато е искала да вкуси от всички удоволствия на живота, е имала афера с мъж, годеницата на който се е самоубила. За срещата на двете жени е съдействал, не кой да е, а сестрата на починалата жена.
Сюжета се концентрира в един момент, в който миналото и настоящето се сблъскват. Има за цел да ни покаже повтарящите се действия в живота, който са следствие от изкушенията – те никога не ни напускат, дори и да имат различен вид, съобразно възрастта и събитията, са сред нас.