All My Life

Любовна история (2020)

6.3860 votes
Актьори
Jessica Rothe, Marielle Scott, Harry Shum Jr.
Режисьор
Marc Meyers
Сценарист
Todd Rosenberg
Снимки
New Orleans, Louisiana, USA
Жанр
Драма
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ, Китай
Продължителност
1 ч 31 мин
Трейлър на Любовна история (2020)
158
Абонирай се за YouTube канала ни
В романтичната драма сватбените планове на млада двойка са прекъснати, след като младоженецът е диагностиран с твърде неприятна болест.

Дженифър и Соломон се срещат случайно в бар и веднага се намират за симпатични. Развълнувани от прекрасната романтика, връзката им бързо се развива. В този момент не могат да бъдат по-щастливи и искат официално да подпишат любовта си с брак. Но всички планове за сватбата рязко спират, когато изведнъж Соломон е диагностициран с рак на черния дроб през декември. Какво следва? Трябва ли да отменят подготовката за голямото събитие през лятото или сватбата да бъде по-рано? В надпревара с времето те решават да превърнат мечтаната си сватба в реалност въпреки лошата вест. Те се нуждаят от финансова подкрепа и стартират онлайн дарителска кампания. Въпреки малката вероятност за лечение, те решават да живеят щастливо без тревоги и неприятни мисли за бъдещето.

Базиран на истинската история на Соломон Чау и Дженифър Картър.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички