Дедпул и Върколака

Алиса в граничната земя Сезон 2 (2022)

Alice in Borderland
7.798 хил. гласа
Сезон 2
8 епизода
Актьори
Kento Yamazaki, Nijirô Murakami, Tao Tsuchiya
Сценаристи
Haro Aso, Shinsuke Sato
Снимки
Tokyo, Japan
Жанр
Sci-Fi, Драма, Екшън
Година
2022
Премиера
Държава
Япония
Трейлър на Алиса в граничната земя Сезон 2 (2022)
922
Абонирай се за YouTube канала ни
В Сезон 2 Арису и приятелите му трябва да се изправят пред още по-трудни и опасни игри от преди, за да се доближат до изход на Граничната земя

Сезон 1: Арису е на път да завърши гимназия, но не иска да мисли за бъдещето си. Вместо да се занимава да мисли за истинския живот, той предпочита да избяга във виртуалните светове на видеоигрите, а през останалото време да се шляе безцелно с приятелите си. Един ден докато вършат лудории и бягат от полицията, те се скриват в гарата. Когато излизат всичко се е променило, Токио е опустял, като че ли се озовават в нов странен свят. Като че ли всички хора освен тях са изчезнали от лицето на земята. В този свят, известен като Граница, те скоро трябва да решат дали да участват в поредица от смъртоносни игри или да умрат на място.

В игрите те трябва да докажат своята интелигентност, физическа сила и сплотеност. Всяко следващи ниво в по-смъртоносно от друго. Когато печелят, тя получават малко повече време живот. Когато то изчете, те са заплашени от неизвестен лазерен лъч, който може да ги прореже от небето. Кой и защо управлява всичко това са отговорите, които предстои да научат.

По време на пътуването си Арису среща Усаги, която се присъединява към него.  От този момент нататък те играят заедно за оцеляване и се опитват да открият тайните на този смъртоносен свят.

Сезон 2: Оцелелите играчи в Граничната земя смятаха, че са завършили всички игри след жестокото клане в играта Heart 10. Те предполагаха, че ако съберат всички 40 карти, смъртоносната игра приключва и ще се върнат в реалността. Оказва се, че дълбоко са грешили, защото играта тепърва започва.

Когато в края на първия сезон Арису и компания влизат в контролния център, те виждат шокиращо съобщение от мистериозна жена, Царицата на сърцата.

Тя разкрива новите ужасяващи игри, в които за първи път могат да бъдат събрани картите Вале, Дама и Поп. Новите игри издигат нивото на трудност до невъобразими висоти. Едвам когато завършат всички игри, Арису и приятелите му могат да напуснат границата и да се върнат в реалността.

Сезони

  1. Alice in Borderland (2020)
    Alice in Borderland (2020)
  2. Алиса в граничната земя Сезон 2 (2022)
    Алиса в граничната земя Сезон 2 (2022)