Палави мамчета по Коледа (2017)

5.526 450 votes
Актьори
Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell
Режисьор
Scott Moore, Jon Lucas
Сценарист
Scott Moore, Jon Lucas
Жанр
Комедия, Приключенски
Година
2017
Премиера в България
03 Ноември 2017
Държава
USA, China
Продължителност
104 мин.
Трейлър на Палави мамчета по Коледа (2017)
4.7 / 5 - 6 vots
13858
38
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Ейми, Карла и Кики правят всичко възможно за да прекарат една спокойна коледа, но внезапно се появяват техните сложни майки, които имат свои собствени представи за празнуване. Отбора от лоши майки отново ще се вдигне на въстание, но този път не срещу мъжете си, а срещу по-голямата заплаха: техните майки!
Палави мамчета 2 / A Bad Moms Christmas (2017)

Стресът на майките Ейми, Кики и Карол все още не е отслабнал, въпреки тяхното ново приятелство. Те са раздразнени от предстоящите коледни празници, защото в бурния си семеен живот, за тях не съществува право на почивка. Те не искат отново да се занимават с готвене, декорация и подаръци. Майките планират да напуснат този фестивала и да си купят свои подаръци, и да си направя собствена тайна коледа. Трите майки бунтарки са достатъчно смели за да се възползват от такова предимство и да не се върнат при семействата си!

Все пак решават да се върнат при семействата си, а тайния им план да остане в бъдеще, като план Б. Грижовните майки искат да обърна внимание най-вече на децата си, но празника да бъде тих, без излишни емоции. Появява се нова заплаха, която грози тишината и спокойствието: на техните врати чукат, майките им, които имат по-специални предпочитания към това, как трябва да се празнува. Със своите странности, заплашват да ги докарат до лудост. И така, всичко върви към дуел за голямо решение между лошите майки и техните майки.
Добави ревю

Всички части

  1. Палави мамчета (2016)
    Палави мамчета (2016)
  2. Палави мамчета по Коледа (2017)
    Палави мамчета по Коледа (2017)