Палави мамчета / Bad Moms (2016)

6.2107 990 votes
Актьори
Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn
Режисьор
Scott Moore, Jon Lucas
Сценарист
Scott Moore, Jon Lucas
Жанр
Комедия
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 40 мин
Трейлър на Палави мамчета / Bad Moms (2016)
4 455
Абонирай се за YouTube канала ни
Женени мъже могат да видят в този филм какво ги очаква, ако не поемат отговорностите и остават всички на жените си. Когато търпението на Ейми Мичъл се изчерпи, тя решава да се превърне в лошата Ейми и да отмъсти на съпруга си!

Лоши майки

В едно несправедливо семейство, нашата главна героиня, ще се превърне в Bad Moms. Ейми се отличава с възпитани деца, живее в голяма красива къща, както и е амбицирана в кариерата си. За Ейми Мичъл семейството е не само първо място, н също така на втори и на трето, защото за нея това е най-важно от всички в живота Но за да запази всичко това, й трябват прекалено много усилия. Но тъй като нейният съпруг редовно отказва да поема отговорности, да се грижи за децата, а ако погледнем в професионалния живот на Ейми, ще видим, че е нейния кеф е идиот. Всичко това макар и бавно се трупа, до момента, в който тя е пред нервен срив и най-накрая идва момента,

в който тя избухва и решава да покаже лошата си страна. Тя може да бъде како смела жена, така и скандална лисица. Обединява се с други де непокорни майки, на които нервите им са изпънат на макс. за да усети отново вкуса на живота и още повече, това което означава свобода. Сега когато се е превърнала в лошата Ейми, заедно с другите 2 лоши приятел, подготвят зъл план за отмъщение на мъжете си.

Актьорски състав

 • Mila Kunis
  Mila Kunis
  Мила Кунис
 • Kristen Bell
  Kristen Bell
  Кристен Бел
 • Kathryn Hahn
  Kathryn Hahn
  Катрин Хан

Всички части

 1. Палави мамчета (2016)
  Палави мамчета (2016)
 2. Палави мамчета по Коледа (2017)
  Палави мамчета по Коледа (2017)