The Angry Birds Филмът (2016)

6.366 480 votes
Актьори
Jason Sudeikis, Peter Dinklage, Ike Barinholtz
Режисьор
Fergal Reilly, Clay Kaytis
Сценарист
Jon Vitti
Снимки
Canada, British Columbia, Vancouver
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2016
Премиера в България
13 Май 2016
Държава
Finland, USA
Продължителност
97 мин.
Трейлър на The Angry Birds Филмът (2016)
5 / 5 - 3 vots
7134
59
9
Присъединете се към YouTube канала ни
Живота на нелетящите птици на остров в средата на океана, никак не е лесен. Скуката ги убива, а няма с какво ново да се забавляват. Това се променя, когато на острова идват зелени прасета, които имат пъклен план.
Анимацията ни запознава с в 3 птици, останали в един идиличен остров в океана. Въпреки, че не могат да летят, те се наслаждават на пъстрия живот в острова. Тъй като птиците са малко, а скуката започва да надделява, те страдат от тежки промени в настроението Red – понякога има изблици на гняв, за разлика от жълтия си приятеля Чък, който умее да проваля всичко и закръглен Bomb. Всеки от тях има своите недостатъци. Единствено  Leonard и пристигането на загадъчните зелени прасета носят някакво вълнение на спокойния живот на острова. Всички новодошли животни се приемат с отворени обятия, единствено, Red ги подозира, че вършат нещо зло. Накрая се оказва, че злобила Red е прав – прасетата планира стратегия да отмъкнат скъпоценните яйца на птици. Но когато тримата приятеля, разгадават тъмната конспирация на прасетата, те решават да ги атакуват със своите скрити и невероятни способности.

 Плакати с главните герои

the-angry-birds-movie-red-2016 the-angry-birds-movie-bomb-2016 the-angry-birds-movie-chuck-2016 the-angry-birds-movie-leoard-2016 the-angry-birds-movie-matilda-2016

Добави ревю