Sword of Vengeance

Мечът на отмъщението / Sword of Vengeance (2015)

4.42 230 votes
Актьори
Stanley Weber, Karel Roden, Annabelle Wallis
Режисьор
Jim Weedon
Сценарист
Julian Unthank, Matthew Read
Снимки
Serbia
Жанр
Екшън
Година
2015
Премиера
Държава
Англия
Продължителност
1 ч 27 мин
Трейлър на Мечът на отмъщението / Sword of Vengeance (2015)
2 600
Абонирай се за YouTube канала ни
След години на робството един принц се завръща у дома си и научава, че баща му е бил убит. Единствения, който може да бъде виновен за случилото си е чичо му. За да си отмъсти, той формира собствена армия, която трябва да победи врага. Но какво е готов да жертва, за да получи собствено удовлетворение
Направен от създателят на „Чукът на боговете”, този филм, с участието на Стенли Уебър (в ролята на Боргиа) и Анабел Уолис (в ролята на Анабел) разказва историята на нормански принц, освободен от робство, който търси отмъщение за убиеца на баща си – неговият безмилостен чичо Ърл Дурант (в ролята на Карел Роден). След като успява да спечели доверието на група фермери, изпратени в изгнание, той ги повежда в битка срещу Дурант, използвайки ги, за да удовлетвори своя код на честта. Дали принцът ще пожертва всички и всичко, само за да задоволи своята жажда за кървава разправа?

С участието на

  • Annabelle Wallis
    Annabelle Wallis
    Анабел Уолис
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички