Анабел Уолис

Анабел Уолис
Annabelle Wallis
Дата на раждане
05 Септември 1984
Роден град
Оксфорд
Възраст
36
Националност
Англия
Богатство
$ 4 мил.
Височина
1.7
Първи филм
Dil Jo Bhi Kahey... (2005)
Най-добър филм
Х-Мен: Първа вълна
Най-лош филм
Sword of Vengeance (2015)

Родена в Оксфорд, Англия, Анабел Уолис е английска актриса, племенница на известния актьор Ричард Харис. След детството си в Португалия, този полиглот, който владее свободно френски, португалски и испански освен родния си език, се завръща да живее в Обединеното кралство с надеждата да продължи кариерата, която вече е започнала в Португалия.

Анабел взема уроци по актьорско майсторство в Лондон, преди да направи няколко участия във филми и да даде малки роли в телевизионни сериали. Едва през 2009 г. късметът ѝ се усмихва благодарение на ролята на Джейн Сиймор в сериала Династията на Тюдорите. Това забележително представяне ѝ позволява да получи по-значими роли в киното и телевизията. Хитовия филм Х-Мен: Първа вълна (2009) ѝ позволи да стане познато лице на киноманите. Ролята във филма за ужасяващата кукла Анабел (2014) ѝ позволи да утвърди статута си на изгряваща звезда. Успехите в нейната кариера се умножават, участвайки във все по-известни продукции. Например през 2017 г. Анабел Уолис се снима в два блокбъстъра: Крал Артур: Легендата за Екскалибур и най-вече Мумията, където тя изигра една от главните роли заедно с Том Круз.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички