Домът на Мис Перигрин за чудати деца (2016)

6.7134 890 votes
Актьори
Ella Purnell, Asa Butterfield, Eva Green
Режисьор
Tim Burton
Сценарист
Ransom Riggs, Jane Goldman
Жанр
Фантастика
Година
2016
Премиера в България
30 Септември 2016
Държава
USA
Продължителност
127 мин.
Трейлър на Домът на Мис Перигрин за чудати деца (2016)
5 / 5 - 5 vots
9519
48
4
Jacob научава че някогашните приключенски истории на дядо му са били верни. Той решава да намери мястото за което се говори и стига до тайнствен остров, на който има загадъчно сиропиталище.
Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (2016)

В задморски си дом Jacob губи си когато е на 16-годишна възраст. Малко след смъртта му той научава че приключенски истории който е разказвал по-рано са верни. Така той тръгва в търсене на тайнствен остров, където намира изоставено сиропиталище където някога е живели деца със свръхестествени сили. с най-необичайни приятели – но се преследва и от чудовища,

Тук той се запознава с младата Ема може да контролира огъня. The го отвежда в една линия на времето, която ги завежда до 1940 г., когато сиропиталището е била най-доброто място за надарени деца, които могат да са нвидими за околните или имат други супер сили. Но те не могат да се защитят от злите същества които искат живота им.
Зад кадъра  информация за Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children
Адаптацията на романа “Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (2016) ” от Рансъм Ригс. Книгата е сред най-продаваните през 2011. През 2014 се появи продължението на бестселъра на тема “Hollow City”.

 

miss-peregrines-home-for-peculiar-children-2015

В главната роля
  • Samuel L. Jackson
    Samuel L. Jackson
    Самюъл Джаксън
Добави ревю