Домът на Мис Перигрин за чудати деца (2016)

6.7147 440 votes
Актьори
Eva Green, Samuel L. Jackson, Asa Butterfield
Режисьор
Tim Burton
Сценарист
Ransom Riggs, Jane Goldman
Жанр
Драма, Приключенски, Фантастика
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ, Англия, Белгия
Продължителност
2 ч 07 мин
Трейлър на Домът на Мис Перигрин за чудати деца (2016)
9 869
Абонирай се за YouTube канала ни
Jacob научава че някогашните приключенски истории на дядо му са били верни. Той решава да намери мястото за което се говори и стига до тайнствен остров, на който има загадъчно сиропиталище.

приклдддд

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (2016)

В задморски си дом Jacob губи си когато е на 16-годишна възраст. Малко след смъртта му той научава че приключенски истории който е разказвал по-рано са верни. Така той тръгва в търсене на тайнствен остров, където намира изоставено сиропиталище където някога е живели деца със свръхестествени сили. с най-необичайни приятели – но се преследва и от чудовища,

Тук той се запознава с младата Ема може да контролира огъня. The го отвежда в една линия на времето, която ги завежда до 1940 г., когато сиропиталището е била най-доброто място за надарени деца, които могат да са нвидими за околните или имат други супер сили. Но те не могат да се защитят от злите същества които искат живота им.

Зад кадъра  информация за Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children
Адаптацията на романа “Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (2016) ” от Рансъм Ригс. Книгата е сред най-продаваните през 2011. През 2014 се появи продължението на бестселъра на тема “Hollow City”.

 

miss-peregrines-home-for-peculiar-children-2015

Актьорски състав

  • Samuel L. Jackson
    Samuel L. Jackson
    Самюъл Джаксън
  • Eva Green
    Eva Green
    Ева Грийн