G.I. Joe: Змийски очи
Miss Julie

Госпожица Юлия / Miss Julie (2014)

5.55 300 votes
Актьори
Samantha Morton, Colin Farrell, Jessica Chastain
Режисьор
Liv Ullmann
Сценарист
Liv Ullmann, August Strindberg
Снимки
UK, Northern Ireland, Castle Coole
Жанр
Драма
Година
2014
Премиера
Държава
Норвегия, Англия, Франция, Ирландия
Продължителност
2 ч 09 мин
Трейлър на Госпожица Юлия / Miss Julie (2014)
2 589
Абонирай се за YouTube канала ни
Госпожица Юлия е дъщеря на граф, но тя има лошо минало – загубила е майка си. От тогава тя иска да избяга от елитната класа. Един ден тя успява да прелъсти камериер на баща си Jean (Klas Ekegren). Тази тяхна любовна връзка става фатална и неприемлива. Дали ще победи предразсъдъците на времето.
Miss Julie (зашеметяващо красива) е дъщеря на известен граф. Въпреки това, смъртта на майка й години по-рано я е направила емоционално нестабилна, в търсене на бягство от висшата класа живот си. Един ден когато нейния баща е надалеч, а домът е разтърсен от пристигането на един слуга – камериер Jean (Klas Ekegren), който е бил далеч от имението дълго време, джули решава за миг да скъса всички социални конвенции и предизвика скандал, като създава взаимоотношения с камериера Jean, който е от по-ниската класа. Както знаете, Колин Фарел, Джесика Частейн и Саманта Мортън създадоха тази драмата, въз основа на известната пиеса от 19 век за пламенна любовна афера, която обхваща хората, разделени от класите на обществото.

Актьорски състав

  • Jessica Chastain
    Jessica Chastain
    Джесика Частейн
  • Colin Farrell
    Colin Farrell
    Колин Фарел
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички