Лабиринтът 2: В обгорени земи (2015)

6.3214 250 votes
Актьори
Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Dylan O'Brien
Режисьор
Wes Ball
Сценарист
T.S. Nowlin, James Dashner
Снимки
USA, New Mexico
Жанр
Екшън
Година
2015
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 11 мин
Трейлър на Лабиринтът 2: В обгорени земи (2015)
25 842
Абонирай се за YouTube канала ни
Адаптацията книгата и продължение на научно-фантастичия филм Лабиринтът: невъзможно бягство, с новото име  „Лабиринтът: В обгорени земи”. За тези които не знаят предната част, младежът, който успя да избяга от лабиринтът, сега ще трябва да се сблъска с нови опасности

Действие а Лабиринтът: В обгорени земи

Maze Runner: The Scorch Trials (2015)

Thomas (Dylan O’Brien), Тереза (Кая Скоделарио), Нют (Thomas Броди-Сангстър), Minho (Ki Хонг Lee) са избраниците, които се справиха със задачата и експеримента на лабиринта с масивните стени. Сега е ще бъдат положение на нови тестове. В момента на Земята е ужас: тя става празна и безплодна. Слънцето е довело до заболяване, което силно е намалило числеността на човечеството и унищожава животни и разсения. Но има хора, при които генно е заложено да преодолеят това заболяване. Чрез поредица от тестове, трябва да се установи източника на техния лек, за да може той да се приложи и на останалите хора.

За това бегълците имат малко време, за да се насладят на новооткритата свобода: точно след като се освобождават, те отново са заловени за да бъдат подложени на нови изпитания. Въпреки сътрудничеството на малката група изпитанията този път са по-трудно и смъртоносни.
Мястото, в което ще се проведе експеримента, се контролира от мистериозния Янсон (Ейдън Гилън от Игра на тронове). За да избягат от слънчевата радиация, младите герои са настанили в място, където за сега са в безопасност. Томас и неговите приятели откриват трупове, висящи от тавана и в допълнение те са застрашени от така наречените “луди”. По-късно забелязват, че Тереза е изчезнала. Заедно с приятелите си Томас се опитва да намери липсващата Тереза, да преминат много опасности и най-накрая да достигнат целта на експеримента – Янсон. 

Всички части

  1. Лабиринтът Невъзможно бягство (2014)
    Лабиринтът Невъзможно бягство (2014)
  2. Лабиринтът 2: В обгорени земи (2015)
    Лабиринтът 2: В обгорени земи (2015)
  3. Лабиринтът: Последният кандидат (2018)
    Лабиринтът: Последният кандидат (2018)