Последните рицари / Last Knights (2015)

6.237 710 votes
Актьори
Aksel Hennie, Morgan Freeman, Clive Owen
Режисьор
Kazuaki Kiriya
Сценарист
Dove Sussman, Michael Konyves
Снимки
Czech Republic
Жанр
Екшън, Приключенски
Година
2015
Премиера
Държава
Англия, Южна Кореа
Продължителност
1 ч 55 мин
Трейлър на Последните рицари / Last Knights (2015)
4 175
Абонирай се за YouTube канала ни
В екшън приключението Последния Рицар, Raiden е сред най-силните и лоялни войни на Барток. След като господаря му Барток е опозорен, Raiden заедно с други храбри мъже потеглят към битка срещу садистичния владетел и злите му манипулации.
Когато корумпираният министър Джеза Мот поисква по-големи такси от Лорд Барток, той отива в крепостта си с командир Райдън и неговите рицари. Предизвиква Джеза Мот и прави опит да го убие, но тогава Императора заповядва да бъде обезглавен от Райдън и отнема земите на семейството му.  Джеза заръчва на своя командир да проследи Райдън и вдига желязна стена на входа на крепостта си, в случай, че се върне да отмъсти, но вместо това Райдън предпочита да пие и се превръща в алкохолик.

Година по-късно рицарите искат отмъщение срещу несправедливостта към техния Лорд, а Джеза Мот е намалил охраната на крепостта си… Каква ли ще е съдбата на Райдън? Ще видим един паднал воин да се издигне срещу садистичния владетел в битка за чест и справедливост.

Зад кадъра и информация

Филма е вдъхновен от екшън игра за средновековни рицари. Първоначалното заглавие на филма беше The Last Knights. Снимките са направени в Чехия. Две години по-късно, след като бе замислен, са намерени кредитори.

С участието на

  • Morgan Freeman
    Morgan Freeman
    Морган Фрийман