Конг: Островът на черепа (2017)

6.7220 980 votes
Актьори
Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson
Режисьор
Jordan Vogt-Roberts
Сценарист
Derek Connolly, Max Borenstein
Снимки
Village Roadshow Studios, Queensland, Oxenford
Жанр
Екшън, Приключенски, Фантастика
Година
2017
Премиера в България
10 Март 2017
Държава
USA
Продължителност
120 мин.
Бюджет
190,000,000
Трейлър на Конг: Островът на черепа (2017)
4.3 / 5 - 15 vots
10381
45
7
Трейлър на Конг: Островът на черепа (2017)
Никой не знае, колко години са изминали от последна поява на гигантска горила Конг? На нейния остров все още стои гигантски череп, потънал в мълчание и тайнственост, незасегнат от цивилизацията.

Kong: Skull Island (2017)
Кинг Конг дълги години беше безспорен владетел на Skull, преди да се яви неговия убиец, под красив външен вид и да отнеме живота на чудовището. Сега е време да се хвърли малко повее светлина върху тази история.
12°S 78°E: тези зловещи координати край бреговете на Суматра, където мъглата никога не се вдига, се намира острова Skull, топологията на който се откроява пред хората с  вкаменено на череп с чудовищно огромен размер. Много хора са станали свидетели на тази гледка и всички те си задават въпроса, каква ли история крие този пословичен остров? Още по-вълнуващи са историите, които са подхранвани от информацията, че на този остров е останало тайнствено съкровище, което някога е принадлежало на тези огромни същества, които са населявали острова. Но това е било толкова отдава, че е извън представите ни за време.
Група от различни изследователи се впуснете заедно в дълбините на този неизследван остров в Тихия океан, колкото красив, толкова и опасен. Никой от тях, обаче не знае, че няма да е толкова лесно да преминат пре царството на легендарната горила. Експедицията е стартирана и предвождана от смел мъж. Непознати пътища и стари карти го отвеждат до островът на чудовището, което все още съществува, за учудване на неговите посетители или по-скоро, жертви.

Предистория
През 1930 г. филмите с чудовища започват да придобиват популярност, а Universal Pictures създават продукции като Мумията или Дракула, но никой до сега, не е правил филми за огромната маймуна, както RKO Radio Pictures – гигантски маймуна, която се бори с динозаври и нейните пътища достигат до Емпайър Стейт Билдинг. Без съмнение с този сюжет ни очаква изобилие от приключения.
През 2005 г. Питър Джаксън създадена кинематографичен мост между оригинала от 1933 г. и настояще. Същото се получи и с Планетата на маймуните, която е осъвременена история на франчайзинга.

 

Главни актьори
  • Brie Larson
    Brie Larson
    Бри Ларсън
  • Samuel L. Jackson
    Samuel L. Jackson
    Самюъл Джаксън
Добави ревю