Вера Фармига
Vera Farmiga

Годзила 2: Кралят на чудовищата (2019)

В предната част от 2014 г, Годзила опустошаваше градовете, докато накрая не се скри под дълбоките води на океана, където никой не го намери повече. Сега пред човечеството е застанала нова заплаха: след експерименти на няколко праисторически видове, огромни чудовища са на свобода и изглежда, че хората могат да се надяват само на някакви чудо. Идва и неговия момента, защото някогашния враг на хората, ще бъде на тяхна страна - Годзила е единствения жив естествен враг на тези създание.
6.3

В плен / Captive state (2019)

Изминали са почти десет години, след като навлезе извънземна сила в Чикаго и едвам сега ситуацията започва да се успокоява. Докато нашествениците са поели контрол над планетата ни, няма бедност, безработица, страничния.. но все още има такива, които се усъмняват в прекалено хубавата истина!
6.1

Анабел 3 (2019)

Семейството демонолози заключва Анабел в специална стая, където нейните сили би трябвало да бъдат блокирани. Въпреки, че са посветили живота си, борейки се със злото, те ще имат заслужена почивка, защото куклата се оказа твърде силен противник. Но те пропуснаха един важен факт: в стаята където е заключена, имат и други обладани предмети, които тя може да контролира!
6.1

Без последна спирка (2018)

Майкъл е бизнесмен, който води спокоен живот и дори всеки ден пътува с един и същ влак до работата си. Един ден по време на своето рутинно пътуване, той става жертва на престъпен заговор, който го поставя пред трудно решение и една непосилна задача, която трябва да реши, преди влака да достигне крайната си спирка.
6.3

Монахинята (2018)

Бърк и Ирена, разследвайки странното убийство на една жена, те се натъкват на злата зила, която видяхме в Заклинанието 2 (2016).
5.4

Кандидатът / The Front Runner (2018)

През 1988 г. Гари Харт, като демократичен политик се смята за любим в президентската надпревара. Въпреки това кампанията му претърпява неуспех поради обвинението, че има извънбрачна връзка с актрисата Дона Райс. Това бързо ще накара сенатор Харт да се откаже от изборите за президент.
6.1

Заклинанието 2 / The Conjuring 2 (2016)

Едно семейство в Лондон има близки срещи със страховити призраци, които ги преследват в тяхната ферма. За да се отърват от зло присъствие, семейството е принудено да потърси помощта на изследователите Ед и Лорейн Уорън, експерти по паранормалните явления.
7.4

Специални кореспонденти / Special Correspondents (2016)

Двама журналисти симулират, че са в Еквадор и докладват военното напрежение, за да бъдат повишени в кариерата. Но техния зъл конкурент им подсича краката като ги обявява по телевизията за загинали. А сега какво следва – те трябва настина да отидат там, ако искат „да бъдат живи”.
5.8