Вера Фармига
Vera Farmiga

Годзила 2: Кралят на чудовищата (2019)

В предната част от 2014 г, Годзила опустошаваше градовете, докато накрая не се скри под дълбоките води на океана, където никой не го намери повече. Сега пред човечеството е застанала нова заплаха: след експерименти на няколко праисторически видове, огромни чудовища са на свобода и изглежда, че хората могат да се надяват само на някакви чудо. Идва и неговия момента, защото някогашния враг на хората, ще бъде на тяхна страна - Годзила е единствения жив естествен враг на тези създание.

В плен / Captive state (2019)

Изминали са почти десет години, след като навлезе извънземна сила в Чикаго и едвам сега ситуацията започва да се успокоява. Докато нашествениците са поели контрол над планетата ни, няма бедност, безработица, страничния.. но все още има такива, които се усъмняват в прекалено хубавата истина!
6.1

Анабел 3 (2019)

Третата част на ужасяващата кукла, в която се е вселила зла сила.

Без последна спирка (2018)

Майкъл е бизнесмен, който води спокоен живот и дори всеки ден пътува с един и същ влак до работата си. Един ден по време на своето рутинно пътуване, той става жертва на престъпен заговор, който го поставя пред трудно решение и една непосилна задача, която трябва да реши, преди влака да достигне крайната си спирка.
6.3

Монахинята (2018)

Бърк и Ирена, разследвайки странното убийство на една жена, те се натъкват на злата зила, която видяхме в Заклинанието 2 (2016).
5.4

Кандидатът / The Front Runner (2018)

През 1988 г. Гари Харт, като демократичен политик се смята за любим в президентската надпревара. Въпреки това кампанията му претърпява неуспех поради обвинението, че има извънбрачна връзка с актрисата Дона Райс. Това бързо ще накара сенатор Харт да се откаже от изборите за президент.
6.2

Заклинанието 2 / The Conjuring 2 (2016)

Едно семейство в Лондон има близки срещи със страховити призраци, които ги преследват в тяхната ферма. За да се отърват от зло присъствие, семейството е принудено да потърси помощта на изследователите Ед и Лорейн Уорън, експерти по паранормалните явления.

7.4

Специални кореспонденти / Special Correspondents (2016)

Двама журналисти симулират, че са в Еквадор и докладват военното напрежение, за да бъдат повишени в кариерата. Но техния зъл конкурент им подсича краката като ги обявява по телевизията за загинали. А сега какво следва – те трябва настина да отидат там, ако искат „да бъдат живи”.
5.8