Кандидатът (2018)

6.19 900 votes
Актьори
Hugh Jackman, J.K. Simmons, Vera Farmiga
Режисьор
Jason Reitman
Сценарист
Jay Carson, Matt Bai
Снимки
Atlanta, USA, Georgia
Жанр
Драма
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ, Канада
Продължителност
1 ч 53 мин
Трейлър на Кандидатът (2018)
747
Абонирай се за YouTube канала ни
Филм за възхода и падението на американския кандидат президент Гари Харт. Той става обект на публичен скандал, който му струва кариерата, дори и семейния живот.
Биографичен филм за американския политик Гари Харт. Фокусът е върху предизборната кампания през 1988 г., в която демократичният сенатор участва в първичните избори и първоначално бе смятан за любим на Демократическата партия на президентските избори.
Гари Харт е политик на Демократическата партия през 1988 г. и бързият му възход изглежда неудържим. Американският сенатор от Колорадо води кампания за назначаването на демократичен кандидат за президент, което прави Гари лидер с голямо предимство и много популярен.
Но след това полетът му рязко свършва, когато се разкрива, че омъженият политик има афера с по-младата Дона Райс. Оттук се развива политически скандал около демократичните надежди, които дълбоко разтърсват не само кампанията, но и кариерата и личния му живот. Съпругата и дъщеря му са засегнати от въпроса. Бързото развиващата се кариера на Гари става неудържима след неговата лична грешка, защото изневярата му става обект на всички медии.

Актьорски състав

 • J.K. Simmons
  J.K. Simmons
  Джей Кей Симънс
 • Hugh Jackman
  Hugh Jackman
  Хю Джакман
 • Vera Farmiga
  Vera Farmiga
  Вера Фармига