G.I. Joe: Змийски очи
Fahrenheit 11/9

Фаренхайт 11/9 (2018)

718 430 votes
Актьори
Jim Acosta, Brooke Baldwin, Roger Ailes
Режисьор
Michael Moore
Сценарист
Michael Moore
Снимки
Flint, USA, Michigan
Жанр
Документален
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 08 мин
Трейлър на Фаренхайт 11/9 (2018)
187
Абонирай се за YouTube канала ни
Комичен поглед на президентските избори в САЩ през 2016 г., които поставиха на президентския пост мултимилионер Доналд Тръмп.
През ноември 2016 г. ще настъпи ден, който ще промени не само Америка, но и светът като цяло, защото ексцентричният милиардер и републиканец Доналд Тръмп печели президентските избори в САЩ, срещу любимия на демократите Хилъри Клинтън. Никой не очакваше победата му по това време, след тази мръсна и противоречива предизборна кампания. Оскар-режисьорът Майкъл Мур с този документален филм показва, как може да един богат предприемач да застане на чело на властта. Той разкрива обстоятелствата и механизмите, които са допринесли за победа, едновременно с което, по провокативен и забавен начин показва политическите и социални последици, след вземането на властта. Той не само че отхвърля противоречивия победител, но и критикува демократите, защото техния неуспех направи възможно председателството на Тръмп.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички