Тарън Еджъртън
Taron Egerton
Филм за Елтън Джон, който се фокусира върху таланта и кариерата на музиканта, която започва с Кралската академия по музиката и достига световно ниво, благодарение на тайното му партньорство с Бърни Таупин. Филма ще представи неговия блестящ и наситен образ, който се свикнали да виждаме.
Когато младият Робин Худ се завръща в дома си, след борбата в кръстоносните походи, той открива царство, в което корупцията е валутата на английската корона. Заедно с неговия съмишленик Джон, той взема решението да създаде банда и да води смело въстание, срещу злия шериф.
Шпионина Гари и колегата му Merlin са екип държавни шпиони, които трябва да сложат край на безскрупулната Poppy. Но за да успеят да я победя, те ще трябва да се обединят с американското ЦРУ.
Бъстър е пред фалит, трябват му спешно пари за да запази театъра си. За да събере пари, той прави състезание по пеене, което ще бъде озвучено от Ники Минаж, Лейди Гага и Селин Дион.

Сюжет: Историята на братята близнаци Реджи и Рони, които през 1960 създава силна престъпна империя. Те се класират сред най-известните престъпници в британската история

Майкъл Едуардс, по-известен като Еди Орела, е направил най-известният ски скок в британската история. Неговата една история, представлява силата на човешкия дух и издръжливост в лицето на изключителни предизвикателства и малки шансове.
Гари е един малък гений, но съдбата години наред не е на негова страна и няма за какво да си ползва мозъка. Докато се занимава с дребни кражби, е повикан в тайните служби с молба за помощ..