Откачалка

Легенда (2015)

6.9155 360 votes
Актьори
Taron Egerton, Emily Browning, Tom Hardy
Режисьор
Brian Helgeland
Сценарист
John Pearson, Brian Helgeland
Жанр
Криминален
Година
2015
Премиера в България
Държава
Англия, Франция, САЩ
Продължителност
2 ч 12 мин
Трейлър на Легенда (2015)
6 658
Абонирай се за YouTube канала ни
Историята на братята близнаци Реджи и Рони, които през 1960 създава силна престъпна империя. Те се класират сред най-известните престъпници в британската история.
[boxiФилм за близнаците Роналд и Реджиналд, който със своите престъпни дейности и тяхната безпринципност бързо се изкачват в гангстерския свят. През 1966 те доминира почти необезпокоявани в източния край на Лондон. Това ги нарежда в топ гангстерите през това време. Рони поема управлението на тяхната “компания” и чрез серия от  изнудвания и грабежи защитава престъпна империя. Той е собственик на клуб, който се посещава от известни и влиятелни личности. Междувременно Реджи изгражда интензивна връзка с жена му и неговите психични разстройства, започват да отслабват империята, като постепенно се стига до нейния фалит. Това е филм за възхода и падението на тяхната престъпна империя.[/boxi]

Актьорски състав

  • Taron Egerton
    Taron Egerton
    Тарън Еджъртън
  • Tom Hardy
    Tom Hardy
    Том Харди
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички