Наоми Скот
Naomi Scott
Събитията се развиват в град Аграба, където Аладин оцелява, разчитайки на помощта на упоритата си маймуна Абу, която кара да краде. Той е влюбен в принцеса Жасмин, но според законите, не трябва да се среща с нея. За щастие Аладин има късмет, защото намира магическа лампа. В нея е пленен джин, който освобождава и в знак на благодарност, иска да му изпълни три желания. За първото желание, да остане завинаги с Жасмин, научава дори великия кралски везир Джафар, който така иска да притежава лампата.
Три дами работят за Чарлз, чиято агенция за сигурност и разследване се разшири в международен план. Агенцията винаги е предоставяла услуги за сигурност на високо ниво и сега тук работя най-умните, най-смелите и най-способните жени в света. Трите дами трябва да открият инженер, който разполага с опасна за целия свят технология.
Една случайна среща между петима гимназисти, променя живота им завинаги, когато в тяхното малко градче откриват, че светът го грози опасност от извънземна заплаха. Единственото, което могат да направят, е да формират екипа Power Rangers за да спасят Земята.
Филм по действителен случай – през 2010 в мина в Чили след експлозия , 33 миньори оставя 69 дни в мина с малко вода и храна.