Наоми Скот
Naomi Scott

Аладин (2019)

Събитията се развиват в град Аграба, където Аладин оцелява, разчитайки на помощта на упоритата си маймуна Абу, която кара да краде. Той е влюбен в принцеса Жасмин, но според законите, не трябва да се среща с нея. За щастие Аладин има късмет, защото намира магическа лампа. В нея е пленен джин, който освобождава и в знак на благодарност, иска да му изпълни три желания. За първото желание, да остане завинаги с Жасмин, научава дори великия кралски везир Джафар, който така иска да притежава лампата.
7.2

Новите ангели на Чарли (2019)

Тримата детективи, известни като ангелите на Чарли, се връщат на големия екран. Три жени, които напуснаха полицейските сили, за да работят по рискови мисии за детективската агенция, собственост на мистериозния Чарлз Таунсенд, по-известен като Чарли.

Звездни рейнджъри / Power Rangers (2017)

Една случайна среща между петима гимназисти, променя живота им завинаги, когато в тяхното малко градче откриват, че светът го грози опасност от извънземна заплаха. Единственото, което могат да направят, е да формират екипа Power Rangers за да спасят Земята.
6

33-мата / The 33 (2015)

Филм по действителен случай – през 2010 в мина в Чили след експлозия , 33 миньори оставя 69 дни в мина с малко вода и храна.
6.9