Филми с Мери Елизабет Уинстед

Мери Елизабет Уинстед
Mary Elizabeth Winstead
След като бедна тийнейджърка открадва от Черната маска скъпоценен камък, тя е заплашена със смърт. Единствените, които могат да ѝ помогнат са Харли Куин и нейните нови приятелки, току що излезли от престъпния свят, за да търсят справедливост.
Убиеца Хенри винаги е служил на своите шефове и правителството, но когато иска да се оттегли, той се превръща в тяхна мишена. Той е преследван от опасен убиец, който се оказва негов собствен клонинг, но преди всичко по-млад. Дали опита на Хенри ще победи своето копите или клонинга ще успее навреме да избере правилната страна?
Джон заедно със съпругата си иска да се отдалечи от своите родители и за живее самостоятелно. Но точно в този момент, майка му получава ужасна диагноза, поради която той ще трябва да се прибере обратно.
Двама души претърпяват катастрофа, след която се събуждат в бункер. Земята е претърпява химическа атака, след която малцина за оцелели в подобни бункери. Но никой не знае какво има горе.
Работохолика и адвокат, Алекс [Уинстед] е принудена да преосмисли живота си, след като съпругът й внезапно я напуска. Сега се сблъскват с катастрофални събития.
Филм по действителен случай, през 1996 журналиста Гари Webb разкрива че ЦРУ е замесено с доставки на дрога и снабдяване с оръжия на бунтовниците в Никарагуа. Той Става мишена на тайна организация, която постепенно го погубва.
В главната роля е Брус Уилис, който е в ролята на Джон Маклейн. Той заедно със сина си ще участва в спасителна операция. Но освен нея, те ще трябва да се справя със противоречията си между баща и син.
Това е един изключителен филм, базиран на известния роман на Сет Греъм-Смит. През времената на гражданската война в САЩ Ейбрахам Линкълн е президент. Той и хората с които управлява искат да унищожат вампирите с което да премахнат заплахата завинаги. Въпреки, че той е президент, участва в битката с вампирите, защото иска да отмъсти за родителите си, които да убити точно от вампири.