Линда Карделини
Linda Cardellini
В Лос Анджелис през 70-те години, социалния служител Анна разследва случай на две деца, които са изчезнали при привидно мистериозни обстоятелства. Тя игнорира заплашителните истории за духове и в един момента осъзнава, че собствените ѝ деца са в голяма опасност.
Стефани е майка и вдовица, която се опитва да открие истината зад внезапното изчезване на най-добрата си приятелка Емили. Докато живее с нейния съпруг, тя ще се движи между предателства и откровения, любов и лоялност, убийство и отмъщение.
Филма следва действията на някои руски лидери, които съчетават усилията си за започне Трета световна война и единствените хора, способни да ги спрат, са неопитен капитан на подводница и екип от специални военноморски сили. Те трябва да открият похитителите на руския президент и това ще бъде една малка част от решаването на проблема.
Базиран на истинската история на един от най-добрите пианисти Дон Ширли, който наема Тони Лип за шофьор за да потегли на обиколка в САЩ, в която Дон ще свири на пиано на най-различни богати и високопоставени личности. Най-голямата опасност е, че Дон е чернокож, а през това време в южна Америка не са сред най-желаните. В името на таланта и изкуството, те се изправят пред расизма и консервираната епоха.
Първата част на комедията беше през 2015, където непохватния истински баща видя, че съпругата му има нов мъж, а негови деца и реши да покаже, че може да бъде по-добър баща. Те започват да се конкурират, кой е по-забавен баща и кой ще изберат децата.
Исторически филм за основателя на МакДоналдс. Това е неговата история и живот, как е успял да създаде такава силна компания, дори на световно ниво.
Тони Старк стартира програма, която от дълго време е била спряна. Нещата не тръгват по негов план и се налага най-великите герои на планетата Капитан, железния човек, Thor и The Incredible Hulk да се борят срещу Ултрон.
В семейството на разведената и повторно омъжената Sarah настъпва хаос, когато се появява истинския баща на децата и иска да се докаже пред новия й съпруг Дъсти.
Филма показа една година от живота на Alice Klieg – жена която спечелва милиони и създава собствено токшоу