Унищожителят (2018)

6.623 570 votes
Актьори
Ethan Baird, Dempsey Bovell, Jacob Scipio
Режисьор
Donovan Marsh
Сценарист
Jamie Moss, Arne Schmidt
Снимки
Bulgaria
Жанр
Трилъри
Година
2018
Премиера в България
26 Октомври 2018
Държава
China, USA, UK
Продължителност
122 мин.
Трейлър на Унищожителят (2018)
2.5 / 5 - 4 vots
4126
12
0
Капитанът на подводницата Джо Глас, е на спасителна мисия на изчезнала подводница. Внезапно светът се оказва на ръба на световна война, след като генерала на Кремъл отвлича руския президент.
Hunter Killer (2018)

Под полярния леден лист, около Баренцово море се случва нещо драматично: една американска подводница, превозваща ядрени товари, следи руска подводница. Този сценарий не е необичаен, тъй като световните сили често играят скрити игри под водата. Но руския плавателен съд потъва по някаква неизвестна причина и американците се опитват да помогнат на руския екипаж на дълбочина от 1000 метра.  Малко по-късно изчезва и тяхна американска подводница. След като е изгубен изцяло контакта с двете подводници, напрежението на повърхността нараства: Вашингтон и Москва се готвят за евентуална Трета световна война. Те откриват, че зад войнствената катастрофа се крие опит за преврат в Русия, който заплашва да наруши световния ред.

В тази ситуация все още неопитния капитан Джо заедно със специално военноморско звено, е изпратен на мястото на катастрофата. Използвайки адмирал Чарлз Донега, открива че събитията не са план на ренегат от руската армия, а са инцидент. Необходимо е да се предотврати ядрено бедствие с глобален мащаб.

Главни актьори
  • Gary Oldman
    Gary Oldman
    Гари Олдман
  • Linda Cardellini
    Linda Cardellini
    Линда Карделини