Джуд Лоу
Jude Law
Стефани винаги се е обвинявала за смъртта на родителите си, защото по нейна вина са пътували със самолет, който се е взривил. Но когато започва да прави проучване, открива че това не е инцидент, а се е целяло убийство на някои от пътниците. С цел отмъщение, тя се превръща в агент на секретна организация за борба с тероризма.
Карол Данъри някога беше обикновен човек, който по нищо не се различаваше от останалите, но възникна инцидент, след който нейното ДНК бе заразено. Тя разви супер сили, които я превърнаха в хибрид: наполовина човек, наполовина Крий воин! Но когато извънземните раси Крий и Скраус атакуваха Земята, тя се завърна да защити родина си.
Гетсби и Ашли са млада влюбена двойка, която е на път да прекара един страхотен ден в Ню Йорк. Но техните планове се объркват, след като Гетсби се налага да интервюира известен режисьор, а от друга страна гаджето ѝ ще се натъкне на Шанън (Слена Гомес), стара приятелка, която му припомня старите чувства. Едновременно с това на интервюто около Ашли са двама ухажори. Какво може да се обърка?
Магьосника на мрака, Лорд Волдемор е избягал и сега има нещо още по-лошо: той е събрал група съмишленици за да се борят за соята каузата: магьосниците трябва да бъдат над останалите хора. Сега Албус, неговия бивш студент, заедно с Нют и други магьосници ще се опитат да го спрат.
След като Артур намира легендарния меч, съдбата започва да му чертае нов път. Силата на меча е голяма, той все още не я е овладял напълно, но бързо става ясно, че той ще посвети живота си на битката с тираничния цар Vortigern
Биографичен филм за писателя Томас Улф, който работи съвместно с Max Perkins и заедно правят брилянтни романи. Това се случва през 1929, когато Max е единствения който вижда таланта на Улф.

В шпиони Сюзън Купър (Мелиса Маккарти) отива в подземния свят за да шпионира опасен търговец на оръжие.

Малък екипаж поемат към Черно море, където трябва да намерят изгубена нацистка подводница, в която има злато, принадлежало някога на Хитлер.