Филми с Джеймс Франко

Джеймс Франко
James Franco
Полярната лисица Суифти иска да се докаже, че може да бъде един от най-добрите куриери, които теглят шейни за доставка в Антарктида. Тя открадва една от шейните за доставки и потегля с най-добрия си приятел - полярна мечка. Последния колет, който трябва да предаде се намира на странно място, а още по-лошото е, че там се намира зъл морж, който крои планове да разтопи ледниците и потопи света във вода.
Най-лошото което може да се случи на човек е точно когато очаква успехът да дойде провала. Така се случва в действителния случай при срещата на актьор от Холивуд и човека, който се очаква да го направи известен.
Членовете на екипажа на космически кораб, трябва да намерят нова планета, която да колонизират. Надявайки се, че са попаднали на планетата с идеални условия, те са изправени пред мрачна изненада.
Нед е най-покровителския баща, който може да се намери. Той е решил да се запознава с гаджето на дъщеря си, което крие под формата на почивка и гостуване при нея. След като се запознава с него и разбира, че той е богат, иска да ги раздели, защото според него голяма това е грешка.
Наденицата Франк на път да научат истината за произхода си. Щом разбира това, той предупреждава останалите храни в супермаркет за ужасът, който ще им се случи, след като бъдат продадени.
Животът на един млад мъж, който е за обграден от мързеливи приятели, които не харесва, момиче в което е влюбен, а то въобще не му обръща внимание и семейство, което никога не е приличало на такова. Той се опитва на мери място в света и смисъл на всичко това.

Живота на едно момиченце, на което му предстои да се подготви за света на порасналите - училище, университет и кариера. Заедно с майка си, те се местят в нова къща, където чудат съсед, бивш пилот, разкрива на момиченцето историята на малкия принц.

Трима приятели от детство всяка година по време на коледа се събират за да събудят старите спомени. Въпреки, че са вече в зряла възраст всеки от тях има различни представи, как трябва да се забавляват.
Семейство потъва в дългове, след като дава много пари за ремонт на става къща. Те намират съседа си убит, а до него торба с много пари. Вземат парите, без да си задават въпроса, защо е убит съседа им и дали някой дама да потърси тези пари.
Саманта е полицай в Texas. Тя започва разследване от преди 50 години, когато е убит млад мъж. Уликите сочат, семейство, което отказва всякакво съдействие.
Майкъл е сред най-почитаните журналисти в Ню Йорк Таймс, който получава обаждане от най-издирвания човек в страната с молба, че е жертва на конспирация и търси помощ.  
След кавга с приятелката си, Томас шофира по снежен планински район без видимост и блъска дете. След този трагичен инцидент, живота му се променя, от гоненото чувство за вина.
В ТВ шоу се провежда важно политическо интервю, в което се намества ЦРУ и изисква от водещия сваляна не един от политиците.
Любимия сериал на милиони хора по света продължава. Нашите познати ФБР агенти - Мълдър и Скъли ще се сблъскат с нови приключения и още по-опасни врагове.