Ева Грийн
Eva Green

Дъмбо (2019)

Дъмбо е слонче, което има прекалено големи уши, заради които е осмивано. За него се грижат две деца и бивша циркови звезда Холт, който току-що се е върнал от война. Тримата откриват, че благодарение на големите си уши той може да лети. Но слончето бързо попада в ръцете на алчен бизнесмен, който вижда единствено възможността да изкара повече пари. Двете деца и Холт трябва да си върнат четириногия приятел, преди да пострада.
6.6

Домът на Мис Перигрин за чудати деца (2016)

Jacob научава че някогашните приключенски истории на дядо му са били верни. Той решава да намери мястото за което се говори и стига до тайнствен остров, на който има загадъчно сиропиталище.
6.7

Град на греха: Жена, за която да убиеш / Sin City: A Dame to Kill For

Ако сте гледали една от частите на Sin City и Ви харесва, то със сигурност и този ще Ви допадне, но ако не Ви е харесал, по-добре го пропуснете. Жанра е същия всичко е същото: В един град, който е нещо като еталон на модерния град, в който се вплитат мафиоти, властни босове, любов, жени и пари. Филма показва живота на няколко герои едновременно който в един момент се пресича и води до конфликт.
6.5

Спасение / The Salvation (2015)

Американски заселник убива човека, които е убил семейството му, но с това си навлича якостта на лидера на бандата.
6.7

Тъмни сенки / Dark Shadows(2012)

Тази продукция е базирана на силно популярния едноименен сериал, който се е излъчвал през 1966-1971 на име Тъмни сенки. Филма е със сюжет подобен на Sin city, в който се комбинират черен хумор, тъмна и мрачна атмосфера. Сериала е бил сред най-успешните по онова време. Едно нещо може да ни гарантира добри впечатления от филма и това, че Тим Бъртън е режисьора.
6.2

Мечтатели / The Dreamer (2003)

Париж, пролетта на 1968 г. Докато повечето студенти поемат водеща в майската "революция", сина на френския поет Тео и Изабел се наслаждават на добър живот в неговия дома. Те имат консервативно образование както повечето калифорнийски студенти.
7.2