Дъмбо (2019)

Актьори
Eva Green, Michael Keaton, Colin Farrell
Режисьор
Tim Burton
Сценарист
Ehren Kruger
Снимки
Cardington, England, Bedfordshire
Жанр
Анимация, Фантастика
Година
2019
Премиера в България
29 Март 2019
Държава
USA
Трейлър на Дъмбо (2019)
5 / 5 - 1 vot
378
5
1
Трейлър на Дъмбо (2019)
Дъмбо е малък слон, роден в цирк. Неговите огромни уши пораждат смях във всеки един. Но всичко ще се промени, когато открие, че благодарение на тях той може да лети.
Dumbo (2019)

Дисни ще пусне нова анимационна версия на класика Дъмбо. Тим Бъртън, който вече е докарал “Алиса в страната на чудесата” на екрана, ще използва комбинация от анимация и компютърна графика, за да разкаже историята на семейството слоновете.

Холт Фариър, бивша циркова звезда, след като се връща от войната, е разочарован от живота. Макс собственикът на цирк, му предлага възможността да се погрижи за Дъмбо, новороден слон, чиито големи уши са много атракция. Малкият Дъмбо е дете на цирков слон. Радостта на семейството е страхотна, но за жалост, слончето е подигравано заради своите големи уши. Когато майката му иска да защити сина си от подигравките, тя е задържана от охраната на цирка и отделена от сина си. Дъмбо все още има приятелство с малката и умна мишка Тимъти. С помощта на магическо перо, доза самочувствие, умната мишка и с прекалено големите си Дъмбо може да лети, и това е неговия шанс за се превърне в циркова звезда. Когато Холт открива това, той вижда своя шанс.
Главни актьори
  • Eva Green
    Eva Green
    Ева Грийн
  • Colin Farrell
    Colin Farrell
    Колин Фарел