Филми с Ед Харис

Ед Харис
Ed Harris
Продължение на великия филм от 1986 г. След няколко десетилетия, познатите ни самолети са заменени с дронове,
Марсел е роден във Франция в еврейско семейство. Те не успяват да се измъкнат от нацисткия режим, при което баща му е убит в Аушвиц. След тези събития Марсел решава да се присъедини към френската съпротива, където успява да спаси хиляди еврейски деца и да им помогне да избягат в Швейцария.
По действителен случай, разказва за американския военен William Pitsenbarger, който е участвал в почти 300 спасителни мисии. През 2000 г., 34 години след смъртта му, американски правителствен служител иска William да получи метал на честта, за мисията със в Abilene, Виетнам, където е спасил над 60 души, попаднали в засада.
Сателитен инженер трябва да работи в тандем с не толкова любимия си брат, за да се предотврати буря, която заплашва да унищожи земята. Допълнително, в този тъмен момент се прави опит за сваляне на президента.
След като в дома на едно семейство пристигат неканено гости, атмосферата започва да става все по-мрачна. Това от своя страна води до последици за всички жители в къщата, особено след като любовта и предаността често изискват жертви.
Мечтата на Марла е да бъде Холивуд актриса. Тя подписва договор с милиардера Хауърд. Скоро между работодателя и бъдещата актриса се заражда бурна връзка, която е нарушение на най-важното правило на Холивуд - забранява се романтична връзка между работодател и служител.
Накратко: Наемен  убиец е изправен пред избор: да защити своето семейство или да се върне обратно в престъпния бизнес. Но това трябва да се реши в рамките на една нощ.  
Cymbeline е лидер на рокерска банда. Той намира децата, които никога не е виждал и докато отделя внимание на тях, жена му иска да стане кралица на бандата и да поеме целия контрол.