Капитан Марвел 2

Западен свят (2016) Сезон 1

Westworld
8.5521 хил. гласа
Сезон 1
10 епизода
Актьори
Evan Rachel Wood, Ed Harris, Jeffrey Wright
Сценаристи
Jonathan Nolan, Lisa Joy
Снимки
Monument Valley, Arizona, USA
Жанр
Sci-Fi, Драма
Година
2016
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Западен свят (2016) Сезон 1
151
Абонирай се за YouTube канала ни
Западен свят е комплекс, в който мечтите на всички посетители са възможни. Всичко това се случва с помощта на роботи с човешки облик, които не могат да навредят на никого. Малко по-малко в тях се пробужда съзнание готово да отмъсти.

Долорес всеки ден се събужда в Дивия запад. Тя е робот, чийто външен вид плашещо много прилича на човешки. Заедно с много други роботи тя обитава така наречения Западен свят. Това е специално място, създадено от д-р Робърт (Антъни Хопкинс). Тези, които идват тук искат да изживеят най-мрачните си фантазии. Един от тях е мистериозен стрелец, известен като Мъжът в черно (Ед Харис). Той убива, извършва насилствени действия и всичко, каквото му харесва, без никакви нравствени предразсъдъци. В края на краищата той няма нужда да оправдава действията си. В Западен свят няма последствия: на следващата сутрин всичко се нулира, паметта на роботите се изтрива и могат да започнат нови приключения.

Робърт извършва актуализация на 200 робота, които ще имат достъп до стари спомени с идеята да развият собствено съзнание. Наред с актуализацията се появяват много грешки, при които изкуственият интелект излиза извън контрол.

Тереза, която отговаря за комплекса, е особено загрижена на гостите. Фатален инцидент може да унищожи Западен свят завинаги. Става ясно, че има нещо много по-голямо, което д-р Робърт все още не е открил.

С участието на

 • Ed Harris
  Ed Harris
  Ед Харис
 • Tessa Thompson
  Tessa Thompson
  Теса Томпсън

Сезони

 1. Западен свят (2016) Сезон 1
  Западен свят (2016) Сезон 1
 2. Западен свят (2018) Сезон 2
  Западен свят (2018) Сезон 2
 3. Западен свят (2020) Сезон 3
  Западен свят (2020) Сезон 3
 4. Западен свят (2022) Сезон 4
  Западен свят (2022) Сезон 4