Круд 2: Нова епоха
Resistance

Съпротива (2020)

6.45 500 votes
Актьори
Jesse Eisenberg, Edgar Ramírez, Ed Harris
Режисьор
Jonathan Jakubowicz
Сценарист
Jonathan Jakubowicz
Снимки
Prague, Czech Republic
Жанр
Драма, Исторически
Година
2020
Премиера
Държава
Франция, САЩ, Германия, Англия
Продължителност
2 ч
Трейлър на Съпротива (2020)
679
Абонирай се за YouTube канала ни
Историята на група еврейски момчета-разузнавачи, които по време на Втората световна война си сътрудничат с френската съпротива, за да спасят живота на десет хиляди сираци.

Марсел е роден във Франция през 1923 г. в еврейско семейство. Когато нацистка Германия обявява война на родината му, той бяга със семейството си в южната част на Франция. Въпреки това баща му не успява да се измъкне от нацисткия ужас и е депортиран в Аушвиц, след което младият мъж трябва да се бори, чувствайки се малко или много самотен. Марсел се присъединява към съпротивата заедно с брат си, където ще трябва да използва своя театрален талант, за да успокоява и разсейва скритите еврейски сираци, преди да бъдат изведени от страната. В най-мрачните часове на Втората световна война той се опитва да накара момчетата и момичетата да се смеят. Те се опитват да избягат от нацистките расови закони и концентрационни лагери.

Мимът, който говореше свободно английски, немски и френски, по-късно се присъединява към френската армия в борбата срещу германците.

С участието на

  • Ed Harris
    Ed Harris
    Ед Харис
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички