G.I. Joe: Змийски очи
Your Honor

Ваша чест (2020) Сезон 1

7.635 140 votes
Сезон 1
10 епизода
Актьори
Bryan Cranston, Hope Davis, Hunter Doohan
Сценарист
Peter Moffat
Снимки
New Orleans, Louisiana, USA
Жанр
Драма, Криминален, Трилъри
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Ваша чест (2020) Сезон 1
136
Абонирай се за YouTube канала ни
Майкъл (Брайън Кранстън) e високопоставен съдия, синът на който неволно е замесен в злополука: той катастрофира, а жертвата е син на мафиотски бос. Двамата се гмуркат дълбоко в лъжи, измами и невъзможни решения.
Криминалният съдия Майкъл Десиато е част от уважавания елит в Ню Орлийнс. След смъртта на съпругата му, синът му Адам е всичко, което е останало за него. По време на шофиране младият мъж получава астматичен пристъп и блъска велосипедист. Изпаднал в паника, Адам бяга от злополуката. Баща му го съветва, да се изправи пред реалната ситуация и ако трябва да понесе последствията, от колкото да бяха от закона. Но когато разбира, че жертвата е синът на мафиотския бос Джими Бакстър, който сега иска отмъщение, той е принуден да промени идеалите си и да прегази всякакви правила и дори морални норми. За да защити Адам, уважаваният съдия вижда само един шанс: той трябва да нарушава законите, да фалшифицира доказателствата и да направи всичко, за да гарантира, че синът му не е свързан с това престъпление. Но в последствия подозренията падат върху невинен чернокож.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички